RPG a pocitac
RPG a pocitac
Chcel by som sa opytat ake mate skusenosti s hranim on-line RPG.
Nakolko su rolove?
Kolko im venujete casu?
Na kolko tam je dvolezita komunikacia a spolupraca s inymi hracmi?
Ake rozne typy on-line RPG existuju?
vopred dakujem za vase odpovede, poznamky i reakcie.
Nakolko su rolove?
Kolko im venujete casu?
Na kolko tam je dvolezita komunikacia a spolupraca s inymi hracmi?
Ake rozne typy on-line RPG existuju?
vopred dakujem za vase odpovede, poznamky i reakcie.

No já hraju tak měsíc jedno free MMORPG Rose online, RP v podstatě nulové, questy pouze typu zabij tolik a tolik potvor, v podstatě jen Hack&Slash, infantilní grafika taková polo manga, žádné rasy, bez pomoci lidí co to hrajou dýl nemáte možnost pochopit jak hra funguje (žádný podrobný manuál), povolání jsou pouze 4 (na 70lvl má každé povolání možnost vybrat si ze!! dvou!! specializací dané pro povolání), laguje celkem dost, bugy se taky najdou........
No ale může mi někdo vysvětlit proč u toho dokážu trávit hodiny denně????
máte nějaké zkušenosti s nějakým dobrým free MMORPG? (hlavně se neptejte proč free, to je snad jasné)
No ale může mi někdo vysvětlit proč u toho dokážu trávit hodiny denně????
máte nějaké zkušenosti s nějakým dobrým free MMORPG? (hlavně se neptejte proč free, to je snad jasné)

- Drizzt
- Series Freak
- Kontaktovat uživatele:
Tím placený jsem myslel právě to, že si musíš koupit hru. Jinak mě nedělá moc problémy hru platit, což dokazují mé zkušenosti s WoW, EVE online a Lineage ][... a ta cena je 999,- (pouze u CDProjektu, jinde okolo 1200,-)...Fibrizo píše:ono to ale placený NENI, jen si koupíš hru (musíš origoš) za tuším teď 799 a pak můžeš pařit do totalního zblbnutí...
No jo, pořád exceeded ale stačí držet enter, klikat na OK a dýl jak pět minut to nikdy netrváDrizzt píše:Čoveče, tak se pokouším zpustit to ROSE, ale maj furt plný servery...

Na guild wars jsem četl recenzi ve Score, docela by mě to zajímalo. Zapaltíš jen za hru a pak snad za Datadisky nebo update teď nevim.