Příběhy Impéria - text RPG fórum - hra online

Komunitní sekce o akcích, hledání spoluhráčů a inzerátech RPG produktů.
Uživatelský avatar
Beatrice
Příspěvky: 2
Registrován: 1. 8. 2022, 12:07

Příběhy Impéria - text RPG fórum - hra online

Příspěvek od Beatrice »

Přeji všem krásný den. S pár přáteli probouzíme k životu svět Impéria. Hledáme lidi, kteří nechtějí za každou cenu vyhrávat, ale vyprávět příběhy pro sebe i pro druhé a maximálně si užít atmosféru. Veškeré potřebné informace najdete na této webové adrese: https://cursed-game.forumotion.eu/forum

V případě dotazů neváhejte využít náš Discord server:

Vítejte ve světě inspirovaném Příběhy Impéria. Máte zájem o vyprávění, na kterém se můžete ve velké míře podílet? Máte fantazii na vytváření prvků, které mohou oživit děj? Chcete se ztratit ve viktoriánské éře v alternativním světě, kde vedle vědy zažívá novou renesanci i umění magie? Chcete si vyzkoušet hru, kde není důležité vyhrát, ale prostě se bavit? Kde vám neúspěch nabídne dost možná zajímavější možnosti, než procházení hry v godlike stylu? Nabízím vám využití fóra, kde lze řešit konflitky postav zajímavou herní mechanikou, jakou umožňují kostky fudge. A pokud se s něčím opravdu nedokážete smířit, využijte vzácné body osudu.

Obrázek

Hratelné rasy jsou aktuálně lidé a upíři. Za člověka se můžete stát téměř kýmkoliv, upíři jsou zase přivolané duše mrtvých, historicky významných postav. Chcete zajít na kafe s Kleopatrou? Možná se to může stát skutečností. Pozor ale aby vás nesežrala. Dovednosti upírů jsou volně inspirovány hrou Vampire: The Masquerade.


Jakým směrem se hra bude ubírat záleží především na hráčích. Rozhodně lze počítat s tím, že se někdo pokusí otevřít portál do země magických bytostí. V ulicích Londýna začne řádit Jack Rozparovač. Povede se upírům utajit svou existenci, nebo se všechno zvrhne?
Za tento příspěvek děkují uživateli Beatrice tito uživatelé (celkem 2):
Ecthelion, Wolfus
Odpovědět

Zpět na „Akce, seznamka a inzeráty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: MarkyParky, Nordoslav a 2 hosti