Online Oneshot JaD

Komunitní sekce o akcích, hledání spoluhráčů a inzerátech RPG produktů.
Uživatelský avatar
Log 1=0
Příspěvky: 2690
Registrován: 20. 7. 2017, 14:06

Online Oneshot JaD

Příspěvek od Log 1=0 »

Potřebuji trénovat na Gamecon a možná i trochu poladit to dobrodružstvé a postavy, takže vypisuju víkendový online oneshot.

Tažení proti sopečné ježibabě

Jen ti nejlepší bojovníci mohou vést armádu proti nepříteli, jenž nechal už pár zemí lehnout popelem.
Celé kraje už lehly popelem, když jimi prošly vojska Sopečné ježibaby. Ale tohle království se nehodlá dát lacino. Jeho vojska už se začínají chystat na výpravu, aby mohli ohnivé stvůry zničit, sotva překročí hory. A v jeho čele stane samozřejmě výkvět rytířských řádů, skupina odvážných a zkušených bojovníků, kteří jsou víc než schopni čelit nesmírné hrozbě. Dokáží si ale poradit s planoucími vojsky?

Přestože zde postavy povládnou spíše meči než kouzly, je tohle jedno z těch epičtějších fantasy dobrodružství, kde poznáte slasti a strasti nejen vysokých úrovní, ale i velké odpovědnosti. Přece jenom už nejsou jen parta dobrodruhů, jsou velitelé celého vojska.

Jeskyně a draci jsou česká verze Dungeons and Dragons 5E, nejznámějšího stolního RPG na světě. Nejnovější iterace onoho klasického stylu her na hrdiny, na dobrodruhy čelící hrozbám ve fantasy světě plném magie, kteří se z relativně skromných začátků vyšvihnou v legendární hrdiny a hrdinky.

V tomto dobrodružství si budou hráči moci vyzkoušet mnoho mechanik, které jsou v Jeskyních a dracích nové a původní. S ohledem na to, a na vysokou úroveň postav, je určeno zkušeným hráčům Jeskyní a draků a DnD 5E. Budou použity předem připravené postavy.

Termín klidně už tento víkend, ale bez problémů to budu posouvat, dokud se nesejde dost lidí.
You are lords. We are slaves. But slaves of our lords are mightier than lords of your slaves.
***
Chcete nové lidi v RPG? Zabraňte jim potkat Jersona. Nováčci, kteří potkají Jersona, mají vždy mnoho problémů začít hrát. Ti co ho nepotkají, takové problémy nemají.
Odpovědět

Zpět na „Akce, seznamka a inzeráty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti