Hledáme až 2 hráče/hráčky na DnD 5e (hra u stolu)

Komunitní sekce o akcích, hledání spoluhráčů a inzerátech RPG produktů.
LicDan
Příspěvky: 3
Registrován: 2. 12. 2020, 23:09

Hledáme až 2 hráče/hráčky na DnD 5e (hra u stolu)

Příspěvek od LicDan »

Ahoj Všem,
chtěl bych tímto způsobem najít do naší družiny dobrodruhů hráče nebo hráčku na hraní 5E DnD, protože si začínají moji hráči uvědomovat, že na našich dobrodružstvích chybí pomocná síla. V současnosti jsou ve světě tři hráči, kteří se potloukají po světě Theros (dal by se přirovnat k mytickému fantasy Řecku), což je jedna z mnoha SourceBooků v DnD. V současnosti máme ve světě nahráno něco kolem 15 sezení, takže se do světa a příběhu dá proniknout poměrně jednoduše. K hraní používáme webovou aplikaci DnD Beyond, která je dělaná právě pro pátou edici DnD, což znamená, že znalost angličtiny je tu výhodou v tom smyslu, že většina pravidel je právě v anglickém jazyce. Ovšem při hraní se normálně bavíme česky.
Co se týče našich členů, jsme všichni čtyři (tři hráči a já DM) studenti vysokých škol v Praze, někteří současně u toho již pracují. Všichni jsme kolem 25 let s tím, že už máme každý minimálně rok hraní za sebou. Rádi se scházíme přibližně jednou týdně různě po Praze (nejčastěji v jedné klubovně v Dejvicích), případně nyní po dobu COVIDu se setkáváme na bytech hráčů nebo u mě. Vždy hrajeme po večerech kvůli práci či škole, takže naše typická herní doba se pohybuje mezi pátou a dvanáctou večer.
Co se týče tebe, naše vysněná posilo, tak hledáme nějakého proaktivního jedince, který může klidně být začátečníkem (nemáme problém ti problematické části vysvětlit), ale který bude mít chuť hrát, zlepšovat se a případně nebude mít problém si alespoň něco málo načíst ke své postavě. Právě ideální pro tyto věci je právě aplikace Beyond, která drtivou většinu mechanik a informací obsahuje, takže pokud člověk opravdu chce, dostane se do hry velice rychle. Další podmínka, kterou bychom byli rádi, kdybys splňoval(a), je, že máš právě čas alespoň jednou do týdne. V minulosti se nám občas stávalo, že hráči vypadli na celý měsíc, a to pro nás nemá cenu. Chceme si hru užívat pravidelně, ne, že se všichni sejdeme dvakrát do roka a s příběhem ztratíme nit. Že člověk občas nemůže, tak to se stane. Když se nedá nic dělat, nevadí nám občas nějaký týden vynechat.
Pokud by někdo měl o sdílení našeho světa s námi zájem, neváhejte se na mě obrátit. Rád se s případným zájemcem domluvím a vysvětlím celý background našeho hraní.
Velice děkujeme, snad se s někým z vás brzy uvidíme,
Dan
Uživatelský avatar
Fritzs
Příspěvky: 6292
Registrován: 9. 5. 2005, 21:47
Bydliště: Brno

Re: Hledáme až 2 hráče/hráčky na DnD 5e (hra u stolu)

Příspěvek od Fritzs »

Ne zrovna co hledám, ale zájem by byl.
-I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

-If violence isn't solving your problems then you aren't using it enough.

-Jestliže je hlad nejlepší kuchař, pak je smrt nejlepší lékař!
Whisis
Příspěvky: 2
Registrován: 31. 12. 2020, 15:16

Re: Hledáme až 2 hráče/hráčky na DnD 5e (hra u stolu)

Příspěvek od Whisis »

Ahoj, měl bych zájem.
Šašek

Mám zájem

Příspěvek od Šašek »

Dobrý den
Zrovna hledám skupinu se kterou bych mohl hrát. Jestli stále hledáte hráče tak mi napište na discord: Jachzm#5573 a dále se nějak domluvíme
Odpovědět

Zpět na „Akce, seznamka a inzeráty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů