Info: Podzimní slezina 6. – 9.11.

Jak na jaře, tak na podzim. Pojďte se slézt!
Mag

Re: Info: Podzimní slezina 6. – 9.11.

Příspěvek od Mag »

Nordoslav píše: 8. 8. 2025, 21:42 Chtěl bych dát dohromady dvě skupiny, které každá vytvoří svůj vlastní malý dungeon pomocí této hry, a pak si je navzájem prohodí a odehrají. U každého stolu zůstane jeden z původních tvůrců, aby dungeon odvyprávěl jako GM.
My jsme to na Plzeňské RPG chatě udělali tak, že jsme spolu s dalším GMem vytvořili dungeon večer před hraním a pak ho oba dva odehrávali se svojí vlastní skupinkou a v různých systémech. A byla to velice zábavná zkušenost, rozhodně jsem zvědavej jak dopadne tohle a dost možná si ten nápad na další Plzeňskou RPG chatu vypůjčím a zorganizuju :D
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
Pravidelně vedu: Svitky Hrdinů
Zápisky z hraní: UVG, Scum&Villainy, Shadowdark, Vampire The Masquerade V5
Pravidelně hraju: Shadowdark, Heart:The City Beneath
morech11

Příspěvek od morech11 »

Kedysi davno som mal za zaujimavy zazitok ked sme mali dvojhlaveho GM so Sosackom. V zasade zaklad takehoto GMovania je nejaky lahky system, minimalna priprava, vela dovery a zlate pravidlo improvizacie "ano, a...". Siel by niekto do takehoto experimentu so mnou?
Futuramaniak

Příspěvek od Futuramaniak »

Koukám na zpěvník a potřebuju se zeptat, jestli oceníte Vráťu Hoška vzhledem k tomu, že jsou na akci děti.
ilgir
pěšák

Příspěvek od ilgir »

Hehe :D

Vzhledem k tomu, že obvyklá doba kytarového hulákání je mezi půlnocí a třetí ranní, tak je to jedno, (aspoň moje) děti už budou v limbu. Spíš mám pochybnosti o tom, jestli Vráťu ocení dospělí účastníci. Já mám takovou zkušenost, že na Slezině frčí spíš serious music než tyhle srandasongy. Ale třeba Panzerkampfwagen bychom si mohli dát, nebo Letecký most. :D
Pan Bača
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Musel jsem si najít, kdo to vlastně je. 8)

Děckám bych to nepřizůsoboval. Zaprvné jak psal ilgir už touhle dobou budou v posteli, zadruhé upravovat repertoár v tomhle věku už podle mě nemá smysl. To oceníš u děcek max. prvního stupně, na druhém už je to jedno.
toni

Příspěvek od toni »

Nordoslav píše: 8. 8. 2025, 21:42 Šel by někdo do herního experimentu, který chci už nějakou dobu vyzkoušet?

O co jde:
Existuje skvělá hra na vytváření dungeonů jménem Ex Umbra https://sharkbombs.itch.io/ex-umbra , pomocí které jsem svého času udělal spoustu příprav během relativně chvilky – a navíc je to pekelně zábavné.

Chtěl bych dát dohromady dvě skupiny, které každá vytvoří svůj vlastní malý dungeon pomocí této hry, a pak si je navzájem prohodí a odehrají. U každého stolu zůstane jeden z původních tvůrců, aby dungeon odvyprávěl jako GM.

Systémově to vidím na nějaký ultralight, třeba Knave nebo 2400.

Já budu určitě jeden z vypravěčů – potřebuju hlavně druhého vypravěče, který by do toho šel, a pak dalších 4–6 hráčů, aby bylo dost na dvě skupinky.
ja bych do toho rad sel, stejne se tentokrat nabizeji skoro same OSR, ktere zrovna nemusim
Bart

Příspěvek od Bart »

Píšou se přihlášky sem?
Hlásím, že se mi podařilo doma vyjednat, že bych mohl zase jednou po čase jet, tak snad to dopadne:)
Do tabulky jsem se doplnil.
Těším se na vás!
Za tento příspěvek děkují uživateli Bart tito uživatelé (celkem 7):
boubaque, MarkyParky, Antharon, KDolecek, Selhan, kin, ilgir
Jezus

Příspěvek od Jezus »

Nakonec jedu už ve čtvrtek, což byl úplně původní plán :-)

Předpokládám, že to moc dopad nemá, ale Selhan už rovnal nějaké sloty, takže hlásím, že bych nějaký ten čtvrteční mohl... Nejspíš tam nějaký zkusím nemyslet sám.
Kolumbus

Příspěvek od Kolumbus »

Ahoj, nakonec bohužel nedorazím ani omezeném rozsahu. Přeji ať se Vám Slezina vydaří!
Selhan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Selhan »

Číslo na mne je 604717610, kdybyste to nemohli najít nebo potřebovali vyzvednout
Poznamenávám, že preferuji svérázný přístup, který klade obrovský důraz na informované volby.
Vaarsuvis

Příspěvek od Vaarsuvis »

Bohužel mám teplotu, takže na Slezinu bohužel nedorazím (a Wushu bohužel odpadá). :(

Takže si ji užijte :)
Jezus

Příspěvek od Jezus »

Třikrát bohužel a třikrát škoda. Wushu oželím, ale s tebou jsem se chtěl potkat :-/
bublebree

Příspěvek od bublebree »

Ahoj,

já nakonec taky nedorazím. Onemocněla mi manželka a děti, takže musím zůstat a postarat se o ně.

Dopadlo to stejně jako loni na podzimní termín, to jsem taky kvůli nemoci nedorazil.
kin
Warden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kin »

Je mi líto že se připojuji k omluvám, ale máme nějaké issues v rodině, kterým se musím věnovat a stejně bych se asi moc nesoustředil a tak bohužel nepřijedu.
OSR - Open-world Survival horroR
Survive, Save, Solve ...pick two
komi

Příspěvek od komi »

Jej, takových odpadlíků, no tak příště ale už určitě!

U mne visel časově-příjezdový otazník, protože jsem neměla ani mlhavý obrys, kdy se zjevím.
Teď už obrys mám: jdu teď spát, když se probudím, vyrazím.
Odpovědět

Zpět na „Podzimní Slezina 2025“