Info: Podzimní slezina 6. – 9.11.
Re: Info: Podzimní slezina 6. – 9.11.
My jsme to na Plzeňské RPG chatě udělali tak, že jsme spolu s dalším GMem vytvořili dungeon večer před hraním a pak ho oba dva odehrávali se svojí vlastní skupinkou a v různých systémech. A byla to velice zábavná zkušenost, rozhodně jsem zvědavej jak dopadne tohle a dost možná si ten nápad na další Plzeňskou RPG chatu vypůjčím a zorganizuju
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
Pravidelně vedu: Svitky Hrdinů
Zápisky z hraní: UVG, Scum&Villainy, Shadowdark, Vampire The Masquerade V5
Pravidelně hraju: Shadowdark, Heart:The City Beneath
Pravidelně vedu: Svitky Hrdinů
Zápisky z hraní: UVG, Scum&Villainy, Shadowdark, Vampire The Masquerade V5
Pravidelně hraju: Shadowdark, Heart:The City Beneath
Kedysi davno som mal za zaujimavy zazitok ked sme mali dvojhlaveho GM so Sosackom. V zasade zaklad takehoto GMovania je nejaky lahky system, minimalna priprava, vela dovery a zlate pravidlo improvizacie "ano, a...". Siel by niekto do takehoto experimentu so mnou?
-
Futuramaniak
Koukám na zpěvník a potřebuju se zeptat, jestli oceníte Vráťu Hoška vzhledem k tomu, že jsou na akci děti.
Hehe
Vzhledem k tomu, že obvyklá doba kytarového hulákání je mezi půlnocí a třetí ranní, tak je to jedno, (aspoň moje) děti už budou v limbu. Spíš mám pochybnosti o tom, jestli Vráťu ocení dospělí účastníci. Já mám takovou zkušenost, že na Slezině frčí spíš serious music než tyhle srandasongy. Ale třeba Panzerkampfwagen bychom si mohli dát, nebo Letecký most.
Vzhledem k tomu, že obvyklá doba kytarového hulákání je mezi půlnocí a třetí ranní, tak je to jedno, (aspoň moje) děti už budou v limbu. Spíš mám pochybnosti o tom, jestli Vráťu ocení dospělí účastníci. Já mám takovou zkušenost, že na Slezině frčí spíš serious music než tyhle srandasongy. Ale třeba Panzerkampfwagen bychom si mohli dát, nebo Letecký most.
Musel jsem si najít, kdo to vlastně je.
Děckám bych to nepřizůsoboval. Zaprvné jak psal ilgir už touhle dobou budou v posteli, zadruhé upravovat repertoár v tomhle věku už podle mě nemá smysl. To oceníš u děcek max. prvního stupně, na druhém už je to jedno.
Děckám bych to nepřizůsoboval. Zaprvné jak psal ilgir už touhle dobou budou v posteli, zadruhé upravovat repertoár v tomhle věku už podle mě nemá smysl. To oceníš u děcek max. prvního stupně, na druhém už je to jedno.
ja bych do toho rad sel, stejne se tentokrat nabizeji skoro same OSR, ktere zrovna nemusimNordoslav píše: ↑8. 8. 2025, 21:42 Šel by někdo do herního experimentu, který chci už nějakou dobu vyzkoušet?
O co jde:
Existuje skvělá hra na vytváření dungeonů jménem Ex Umbra https://sharkbombs.itch.io/ex-umbra , pomocí které jsem svého času udělal spoustu příprav během relativně chvilky – a navíc je to pekelně zábavné.
Chtěl bych dát dohromady dvě skupiny, které každá vytvoří svůj vlastní malý dungeon pomocí této hry, a pak si je navzájem prohodí a odehrají. U každého stolu zůstane jeden z původních tvůrců, aby dungeon odvyprávěl jako GM.
Systémově to vidím na nějaký ultralight, třeba Knave nebo 2400.
Já budu určitě jeden z vypravěčů – potřebuju hlavně druhého vypravěče, který by do toho šel, a pak dalších 4–6 hráčů, aby bylo dost na dvě skupinky.
Píšou se přihlášky sem?
Hlásím, že se mi podařilo doma vyjednat, že bych mohl zase jednou po čase jet, tak snad to dopadne:)
Do tabulky jsem se doplnil.
Těším se na vás!
Hlásím, že se mi podařilo doma vyjednat, že bych mohl zase jednou po čase jet, tak snad to dopadne:)
Do tabulky jsem se doplnil.
Těším se na vás!
Nakonec jedu už ve čtvrtek, což byl úplně původní plán 
Předpokládám, že to moc dopad nemá, ale Selhan už rovnal nějaké sloty, takže hlásím, že bych nějaký ten čtvrteční mohl... Nejspíš tam nějaký zkusím nemyslet sám.
Předpokládám, že to moc dopad nemá, ale Selhan už rovnal nějaké sloty, takže hlásím, že bych nějaký ten čtvrteční mohl... Nejspíš tam nějaký zkusím nemyslet sám.
Ahoj, nakonec bohužel nedorazím ani omezeném rozsahu. Přeji ať se Vám Slezina vydaří!
- Selhan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Číslo na mne je 604717610, kdybyste to nemohli najít nebo potřebovali vyzvednout
Poznamenávám, že preferuji svérázný přístup, který klade obrovský důraz na informované volby.
Bohužel mám teplotu, takže na Slezinu bohužel nedorazím (a Wushu bohužel odpadá).
Takže si ji užijte
Takže si ji užijte
Třikrát bohužel a třikrát škoda. Wushu oželím, ale s tebou jsem se chtěl potkat :-/
Ahoj,
já nakonec taky nedorazím. Onemocněla mi manželka a děti, takže musím zůstat a postarat se o ně.
Dopadlo to stejně jako loni na podzimní termín, to jsem taky kvůli nemoci nedorazil.
já nakonec taky nedorazím. Onemocněla mi manželka a děti, takže musím zůstat a postarat se o ně.
Dopadlo to stejně jako loni na podzimní termín, to jsem taky kvůli nemoci nedorazil.
Je mi líto že se připojuji k omluvám, ale máme nějaké issues v rodině, kterým se musím věnovat a stejně bych se asi moc nesoustředil a tak bohužel nepřijedu.
OSR - Open-world Survival horroR
Survive, Save, Solve ...pick two
Survive, Save, Solve ...pick two
Jej, takových odpadlíků, no tak příště ale už určitě!
U mne visel časově-příjezdový otazník, protože jsem neměla ani mlhavý obrys, kdy se zjevím.
Teď už obrys mám: jdu teď spát, když se probudím, vyrazím.
U mne visel časově-příjezdový otazník, protože jsem neměla ani mlhavý obrys, kdy se zjevím.
Teď už obrys mám: jdu teď spát, když se probudím, vyrazím.