[dobrodružné miesto] Kolosova vyhňa
Moderátor: skaven
[dobrodružné miesto] Kolosova vyhňa
Nejaký čas mi to trvalo, ale predsa, na svete je verzia dobrodružného miesta, na ktorom sa pozvoľna pracoval (s akcentom na to pozvoľna ) nejaký ten čas. Je to verzia, ktorú chcem predostrieť hráčom, zároveň to dávam takto von, aby to videlo aj iné než len autorské oko až príliš zahľadené samo do svojho projektu.
Dobrodružné miesto typu "jaskyňa" sa točí najmä okolo minulosti trpaslíkov a orkov. Tí prví v bani zanechali mocný artefakt chránený ešte mocnejším strážcom, a teraz ho chcú späť. Tým druhým zase baňa slúži ako pútnické miesto a trpká pripomienka neblahého života otrokov. V Kolosovej vyhni rozprávač a jeho družina nájdu:
Dobrodružné miesto typu "jaskyňa" sa točí najmä okolo minulosti trpaslíkov a orkov. Tí prví v bani zanechali mocný artefakt chránený ešte mocnejším strážcom, a teraz ho chcú späť. Tým druhým zase baňa slúži ako pútnické miesto a trpká pripomienka neblahého života otrokov. V Kolosovej vyhni rozprávač a jeho družina nájdu:
- opis 10-ich lokácií
- halucinogénne huby, i hríby, čo svietia
- drámu dvoch trollov
- jedného nového netvora
- jeden nový artefakt
Som Knihobôľ
Stvoril som pre Zapovězené země Lyset a Kolosovu vyhňu
Momentálne hrám: Zapovězené země (aj SOLO)/Ironsworn
- Markus
- Vrchní krutovládce; Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: [dobrodružné miesto] Kolosova vyhňa
Paráda! Vytvořil jsem tomu záznam v Databázi a přepošlu to Skavenovi, ať ho prolinkuje z webu Mytaga a svých kanálů, ať se k tomu dostane co nejvíc lidí.
- Selhan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
"pričom je 50% šanca privolania
jedného z týchto tvorov (hoď k6):
❖ 1-3 trol Zulget,
❖ 4-6 hlbinný červ"
Tady mi nepřijde úplně jasné, jestli si mám hodit jednou na 50 % šanci, že něco přijde, a podruhé na to co, nebo je už od začátku jisté, že něco přijde a házím si jen na to co. A pokud je to ta první varianta, která mi přijde pravděpodobnější, nemáš jednodušší to namapovat třeba jako 1 - červ; 2 - trol; 3-6 - nic?
A takový detail, ale když už máš mapku pro hráče a pro gamemastera, tak by ta mapka pro gamemastera podle mě mohla mít klidně rovnou popisky, krom čísel.
jedného z týchto tvorov (hoď k6):
❖ 1-3 trol Zulget,
❖ 4-6 hlbinný červ"
Tady mi nepřijde úplně jasné, jestli si mám hodit jednou na 50 % šanci, že něco přijde, a podruhé na to co, nebo je už od začátku jisté, že něco přijde a házím si jen na to co. A pokud je to ta první varianta, která mi přijde pravděpodobnější, nemáš jednodušší to namapovat třeba jako 1 - červ; 2 - trol; 3-6 - nic?
A takový detail, ale když už máš mapku pro hráče a pro gamemastera, tak by ta mapka pro gamemastera podle mě mohla mít klidně rovnou popisky, krom čísel.
Toto všechno jsou jen nějaké mé naprosto subjektivní dojmy.
Veruže mám! Toto je dobrý point, zohľadním, díky.
Som Knihobôľ
Projíždím si takhle české vydané mini-dungeony pro použití v hexcrawlu a koukám, koukám, že tady je použitá moje mapa! Tak to si to jdu přečíst
OSR - Open-world Survival horroR
Survive, Save, Solve ...pick two
Survive, Save, Solve ...pick two
Príjemnú zábavu! (Tuším sme si kvôli tomu aj písali, som myslel, že som výsledok potom poslal. Zjavne neposlal, pardon )
Som Knihobôľ