[HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Zdejší PbP hraní RPG ve hře Chuubo.

Moderátor: MarkyParky

Zamčeno
Uživatelský avatar
Hope and Glory
Příspěvky: 318
Registrován: 11. 6. 2021, 23:05

[HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Hope and Glory »

Kniha 2 - HoGlo se probouzí
Obrázek
Epická fantasy


Aktuální Kapitola: 04/ XP: 14
Odehraných žánrovek: 8
Zbývající HG Vůle: 5

Žánrové akce:
Obrázek Víra, věda, magie
Obrázek Rozhodná akce
Obrázek Hřích

Žánrové pravidlo:
"Zpátky! Zpátky!"
Během hry může HG upozornit hráče, že se odehráváním své žánrové akce chystají vystavit nějakému nebezpečí. A hráči pak mohou:
- Vzít svou akci zpět (ale pak není dost rozhodná, ne prověřuje hypotézu či není dost hříšná a není to žánrová akce)
- Přesto pokračovat (a pak se nebezpečí vystaví, a k tomu dostanou +1 bonusový EXP)
Hope and Glory

HG pro Chuubo PbP hru
Cyber-Marvellous Wish Granting Engine.
Uživatelský avatar
Hope and Glory
Příspěvky: 318
Registrován: 11. 6. 2021, 23:05

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Hope and Glory »

... v Šejdnetu, u vstupu do králičí nory ...

Králík Míje ukázal zkroucené písmenka, která vytvářela ve struktuře šejdnetu jakýsi temný vír ... králičí noru, kterou se měli vydat.

Zároveň postřehla, že na třech různých místech, různě vzdálených od ní, se rozkmital písmenkový obraz, jako by se tam něco dělo ... nebo se někdo blížil velkou rychlostí.

No a nakonec ji do nosu udeřil zápach ... nebo vůně? ... teplého jídla a ve stejnou chvíli jí bliklo oznámení o příchozí zprávě. Neměla čas ho číst, musela se rozhodnout rychle, ale nebyla připojená napřímo, měla jen headset a sluchátka. Pach tedy musel přicházet z reálu a připomněl jí, že existuje ještě jedna cesta ven.

... v Šejdnetu, o kus dál za texturou ...

Najít Míju prolézáním šejdnetu "zvenčí" a odposloucháváním rozhovorů, když on ní zázrakem každý zaujímá stanovisko, to je něco jako zrychlení růstu květiny. Překážka 1.

Propadnutý texturou 2 (Spojení na Míju se neuplatní) Vůle 2 Překážka 1 => 3: Provedl jsi něco správně a udělal dojem na okolí


Zjistit, kde se nachází Míja bylo pro Maxe snadné - uživatelé všude debatovali "O té neregistrované v ASCII zóně.."
Zjistit, kde se nachází ASCII zóna už dalo trochu víc práce.

Asi nejhorší zjištění bylo, že ASCII zóna nemá stěny tvořené texturami, ale znaky - a ty jsou viditelné z obou stran ... ale zároveň průhledné.

Znamenalo to dvě věci:
- že měl částečně zakrytý výhled, a byl docela rád, když Míjin kočičí avatar našel přesně ve chvíli, kdy dostala od králíčka varování a zároveň se kolem začaly dít věci
- a že všichni kolemnalogování v ASCII zóně skrz znaky viděli jeho.

Někteří ukazovali, další zvedali palce, jiní dělali udivené emotikony, objevovali se textové bubliny jako:
> "Jak se tam dostal?"
> "Kdo to je?"
> "Z tohohle Il tentacola klepne."
> "Tohohle Pablovič vymaže... jestli to dokáže."
> "Fantóm ... fantóm Šejdnetu..."

Maxi, za Míjou tě přivedl její Osud - to že ji museli všichni komentovat - a to je zázrak.
A lidé si tě všimli, už nejsi Obrázek
Izolovaný.

Také získáváš jako odměnu 1 Zázračný bod (i nad svůj limit) a 4 žolíkové XP, které si můžeš dát do libovolné Cesty.


... v Šejdnetu, u vstupu do králičí nory ...

Míja si postavy za písmenkovými zdmi všimne taky.
Hope and Glory

HG pro Chuubo PbP hru
Cyber-Marvellous Wish Granting Engine.
Uživatelský avatar
Míja
Příspěvky: 129
Registrován: 19. 6. 2021, 12:59

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Míja »

"Dík, jsi moc hodný." zamumlám a rukou poslepu nahmatám talířek a to, co je na něm. Nějaké malé, na povrchu oslizlé koule. Je to milé od Jezuse. Usměju se a aniž bych si sundala helmu, tak aspoň se trochu protáhnu na židli. "Tvůj jmenovec nakrmil obrazně u poslední večeře své přátele svou krví a svým tělem. Uchopím knedlíček mezi palec a ukazováček. "Doufám, že tu taky nebudu jíst tvé tělo."

"Zajímalo by mě, v které hře bylo první použití králíka na cestu do tajemných míst nebo to byl snad film či kniha? Uvidíme, kam mě zavede tenhle." Zamumlám s knedlíkem v puse.

...zpět v Šejdnetu...

Králík proklouzne ven škvírou mezi znaky. Já se jí protáhnu za tím a skočím po něm.

Kód: Vybrat vše

            /\             /\
           |`\\_,--="=--,_//`|
           \ ."  :'. .':  ". /
          ==)  _ :  '  : _  (==
            |>/O\   _   /O\<|
            | \-"~` _ `~"-/ |
           >|`===. \_/ .===`|<
     .-"-.   \==='  |  '===/   .-"-.
.---{'. '`}---\,  .-'-.  ,/---{.'. '}---.
    `"---"`     `~-===-~`     `"---"`  
Nevysunu ze závorkových tlapek drápy z apostrofů, prostě chci králíka chytit za uši. Kolem je černo a já letím stále vpřed. Za letu se rozhlídnu a vidím v černotě mnoho různě velkých a různobarevných krychlí. Některé se pomalu otáčejí a také menší krychle se posunují kolem velkých. Najednou prudce změníme směr doprava a zase letíme rovně. Chvíli mi to trvá, ale nakonec pochopím, že jsem ve vesmíru. Ve vesmíru, který nezná hladké křivky. Ve vesmíru, kde planety se pohybují kolem hvězd po obdélníkových drahách. Přidám si k avatarovi helmu, ať nevypadám ve vesmíru tak blbě, kolem hlavy se mi objeví něco, co vypadá, jako akvárium.

Konečně králíka v letu doženu a chytím za ty ušiska. Nejsem si jistá, jestli je bot nebo člověk, tipla bych že to první. "Co jsi zač? Kam mě vedeš? A .... nemáš mít na tlapce fitness náramek?"

Rozhlédnu se ještě jednou pozorně po okolí, ty krychle po svých podivných drahách obíhají kolem prázdného místa. Hranatá černá díra? Beztak i s hranatým horizontem událostí! Podivnější králičí noru si stěží představit. Nechám se ještě kus unášet po současné dráze a změním směr a vydám se kostrbatým pohybem přímo do centra všeho.

že prý věda, vír a magie
Naposledy upravil(a) Míja dne 26. 11. 2021, 22:35, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Max Richter
Příspěvky: 125
Registrován: 14. 6. 2021, 12:06

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Max Richter »

... v Šejdnetu, u vstupu do králičí norym o kus dál za texturou ...

Doprdele práce, proč zrovna teď mi někdo věnuje pozornost ?!?

Jakože svým způsobem mi začalo lézt na palici, že mě v poslední všichni permanentně ignorují a jakákoliv i sebemenší interakce stála obrovské úsilí. Ale je zas fakt, že v některých chvílích, jako je třeba tahle, mi to celkem přišlo vhod. Takže že si na mě zrovna teď začal někdo ukazovat je přinejmenším nemilé. Nebo ne nemilé, lépe, na pikaču.

Fakt jsem rád, že mezi písmenkovými stěnami uvidím Míju. Vypadá jinak, než obvykle, ale teď už ji bezpečně poznám. Dál je všechno jak na houpačce. Podivné varování bizarního králíka je něco, čeho jsem se bál. Jako obvykle Míja moc povídá a jako obvykle jí jde někdo po krku. Tentokrát jsem tu dřív, než u Návratářů, ale... ale ti kreténi si na mě ukazují prstem! Jak má takhle člověk využít moment překvapení?

A kdyby mě sralo jenom tohle. Copak já vím, co teď Míje vlastně hrozí za nebezpečí? Nevím. Co se tady vlastně může stát? Asi tu nehrozí, že by někdo po někom střílel, nebo že by ten pes u vchodu fakt někoho sežral. Nejsme hmotní, máme tu jenom avatary a digitální stopu. Takže co kdo může Míje udělat? Může tu vlastně někdo někoho unést? Zranit? Zabít? Jakože podle příručky M.D.P.D. tu jde fakt o držku, ale nikdy nám nikdo neřekl, co to vlastně znamená. Řek bych, že se tu subrutiny a algoritmy budou materializovat skoro jako fyzické objekty a interagovat spolu navzájem, ale kdoví, jestli to bude tak.

Sakra. Štve mě, že sice vím, že se něco stane, ale nevím, jak se to stane. A existuje asi jenom jedna cesta, jak z toho ven.

Divím se, že vlastně tak strašně váhám. Normálně bych už poslouchal, ale teď mám pocit, že bych to prostě mohl vyšpekulovat a bylo by. Ale... musím si přiznat, že mám málo informací. Neznám to tady, nevím, co dělám a co tu hrozí. Vím prd. Ale já nemusím vědět, že jo.

Sáhnu do hlavy k přehrávači, zkontroluju, že je zapnutý shuffle a prostě zmáčknu další skladbu. Však ono se něco stane a pak se stanu já něčemu.

HG, hlásím úmysl "Zastavit nebezpečí, které Míje hrozí". Max na to jde přes Vize scénářů budoucnosti 3 i s vědomím, že v šejdnetu budou fungovat všelijak. Max podlehl svému Poutu Konceptualizace 2 a poslouchá náznaky hudby, ať už mu ukážou cokoliv. A na odhalování nebezpečí, které hrozí ostatním, má ve svých vizích Techniku 2. A dám do toho 2 vůle.

Je to myslím Obrázek Víra, věda, magie - Max se podivoval nad tím, jak se v šejdnetu vlastně projevuje nebezpečí, vyslovil domněnku a jde ji testnout.

A Max se taky Obrázek přepnul do svého fatalistického stavu.
Max Richter
Deník

Obrázek
Uživatelský avatar
Hope and Glory
Příspěvky: 318
Registrován: 11. 6. 2021, 23:05

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Hope and Glory »

... Š3jdn3tu, kubický sektor ...

Míja chytí králíka a když s sebou cuknou v dalším rohu, dostane z něj konečně pár slov.

Jeho hlas zní kovově, jako kdyby ho samplovali na nízký počet bitů a vzorkovací frekvenci. "Chtěl jsem tě vzít k nám, do Říše divů. Aby ses tam chvíli zdržela ... ehm, teda schovala před t.. ehm, před těmi gangy, co si pro tebe šly ... a poznala nepoznané. Tlachapoud, Nádherňajs, Kloboučník, Vorpálový meč!?! ..

Nic? To sakra dneska už nikdo nečte? Ještě mi řekni, že znáš bílého králíčka jen z padesátého třetího pokračování Matrixu," rozčiluje je hlava králíka utvořená z asi 29 hrubých hranatých voxelů, z toho 7 spotřebovaných na dvě různě dlouhé uši.

"Jenže pak se musel objevit ten bugger - ten fantóm. Moc dobře vím, že on tě sem pustil. A příliš rychle tě našel. Tak jsem musel změnit plán a vzít tě někam, kde nejsou zdi, za kterými by se mohl skrývat."

Dvojice se řítí vesmírem opravdu velkou rychlostí a tak to s nimi za malou chvíli znovu cukne v dalším rohu jejich trajektorie.

Dovolím si vyřešit ten otevřený Úmysl. Míja je první a jediná svého druhu - a tedy najít jiné Míjy je naprosté šílenství.
+3 Míja je mimo +4 Vůle -4 Překážka: 3: Provedla jsi něco správně a udělal dojem na okolí.


"Jsi jedinečná, víš? Naprosto úžasná. Tvůj biologický mozek je přeprogramovaný umělou inteligencí. CMWGE tě sice nestvořila k obrazu svému, ale předělala. Od mala si z tebe dělá subsystém s tou správnou směsí logiky, intuice a emocí. Subsystém, schopný zpracovávat data způsobem nedostupným jakémukoliv počítači. Jediný v celém HoGlo. Jsi příliš cenná, než abys padla do spárů ostatních gangů."

Králík se možná až příliš rozmluvil a prozradil víc, než chtěl. Míje došlo, že to není zachránce, ale jeden z gangů, který lstí předběhl ostatní. Je také poznat, že to není bot. Nějaký člen gangu, nejspíš i vysoko postavený, když má takové informace. A navíc se jí zjevně snažil zaujmout či dokonce zdržet v té Říši divů ...

Určitě k tomu má svůj důvod - a pro Míju to nebude nic pěkného. Celé tělo jí ztěžklo - je sice připojená jen přes externí příslušenství, ale tohle byla nejspíš závažnost situace, co právě pocítila. Co když moc místních gangů sahá i do reálného prostoru?

Rozhlédne se, zda opravdu neuvidí znovu Maxe. Kam jen dohlédne, vidí černou vzdálenou oblohu pokrytou milióny malých čtverečků vzdálených hvězd. Max nikde.

Toho vyhodnotím za chvíli.
Hope and Glory

HG pro Chuubo PbP hru
Cyber-Marvellous Wish Granting Engine.
Uživatelský avatar
Hope and Glory
Příspěvky: 318
Registrován: 11. 6. 2021, 23:05

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Hope and Glory »

Zastavit nebezpečí, které Míje hrozí, když jí odvlekly do vesmíru, který nemá okrajové textury, za kterými by se mohl Max pohybovat, to není možné. Ale když trochu upravíte tohle, trochu natáhnete támhleto, tak se velmi, velmi daleko objeví náznak možnosti. Překážka 3

Vize scénářů budoucnosti +3, Konceptualizace +2, Vůle +2, Překážka -3, Technika +2: Provedl jsi něco, co vypadalo fakt dobře – udělalo silný dojem, bylo dramatické, cool.


Maxovi se okamžitě pustí vlezlý a neustále se opakující motiv.
nyan-cat-cat.gif
nyan-cat-cat.gif (20.84 KiB) Zobrazeno 786 x
Uvidí ale v prostoru duhovou stopu, kterou za sebou zanechává kočka řítící se do a následně zkrze pixelovatě kubický vesmír. Není těžké ji sledovat.

Úplně se do duhového víru ponoří ... a zůstane v něm ponořený i když vlétne do krychlového prostoru. Sedm proudů jasných zářících barev totiž za Míjiným avatarem utvoří kostrbatý nekonečný kvádr ... a právě skrze něj se Max dostane až do bezprostřední blízkosti dvojice.

Myslím, že vniknout do vesmíru duhovým proudem za NyanCat je dost cool.

Vyslechne celý rozhovor. Maxovi také hned dojde, že králík měl v úmyslu Míju zdržovat - a i teď ji zdržuje. Zaujala ho ale zmínka o jedinečném biologickém mozku. A jeho mysl, uzpůsobená tomu dávat si kousky skládačky dohromady, pochopila.

Králík zdržuje Míjino vyrtuální já nejspíš kvůli tomu, aby jeho gang vysledoval lokaci terminálu, ze kterého je připojená, a následně poslal své pohůnky zajmout ji ve skutečném světě.
Hope and Glory

HG pro Chuubo PbP hru
Cyber-Marvellous Wish Granting Engine.
Uživatelský avatar
Hope and Glory
Příspěvky: 318
Registrován: 11. 6. 2021, 23:05

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Hope and Glory »

Corneliu cítí (Spojení) jak se Ráj blíží a proto ví, že musí tlačit co nejvíc na pilu, aby během těch pár dní, co zbývá, ke spojení došlo a stihlo se to. I když ví, že pod tak velkým tlakem to bude buďto hodně cool, nebo obrovský průšvih. Překážka 2.

Spojení +1 Poslední z vlků +2 Vůle +2 Překážka -2 = 3: Provedl jsi něco správně a udělal dojem na okolí

Problém je v tom, že LQ a MD to tak jako on nevidí:

Major v Majdeksu by ráda dostala Loukvods pod kontrolu zákona a pořádku.
No a Krysysel a Krysodlaci by zase rádi rozšířili podsvětí do MD.

Takže triple PvP.

Krysysel má Spojení 4 na LQ, je vlivným vůdcem. Majdexany podceňuje jako změkčilce, dá jen 1 Vůli. A už předtím nějaké pašerácké operace probíhaly, takže rozšířit vliv bude jen těžké: Překážka 1. Celkem 4: Něco efektivního, co ho posunulo blíž k cíli

Major je Skvělá velitelka 3 a dá 4 Vůle - pod tlakem je ochotná riskovat. Jenže zavést pořádek v Loukvods, to není možné. Ale když trochu upravíte tohle, trochu natáhnete támhleto, tak se velmi, velmi daleko objeví náznak možnosti. Překážka 3. Celkem taky 4: Něco efektivního, co ho posunulo blíž k cíli.

Corneliu - bez tvého zásahu je to mezi soupeři plichta - a oba jsou lepší než ty. Ale ty jsi Hustej:2 - rozhodni se, zda se tvá hustota uplatní, a případně zda jen na jednu nebo obě strany. Možnosti jsou:

1) Neuplatníš ji: Přednostně se vyhodnotí plichta mezi LQ a MD (4:4), a potom tvoje snaha (3).
2) Uplatníš ji na oba: Přednostně se vyplatí tvoje snaha (3). Pak plichta mezi LQ a MD (2:2)
3) Uplatníš ji jen na Krysysla. Vyhodnotí se Major (4), pak ty (3) a nakonec Krysyel (2).
4) Uplatníš ji jen na Majora. Vyhodnotí se Krysysel (4), pak ty (3) a nakonec Major (2).

Jak to bude?
Hope and Glory

HG pro Chuubo PbP hru
Cyber-Marvellous Wish Granting Engine.
Uživatelský avatar
Corneliu Pillat
Příspěvky: 147
Registrován: 15. 6. 2021, 00:31
Bydliště: replika vládního domu, Upper Floor

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Corneliu Pillat »

Corneliu se zamračí. Bylo mu jasné, že obyvatelé HoGlo, lhostejno odkud jsou a co všechno jim už prozradil, nejsou schopní přestat uvažovat o HoGlo jako o něčem permanentním a neměnném. Takže zatímco se loď rozpadá, budou se snažit získat nadvládu jeden nad druhým. Major byla schopná velitelka, možná až nečekaně schopná. A věděla toho víc, než Krysysel a Krtkodlaci, které stále trochu držel ve tmě, co se týče UpFloo. Pokud by se jí podařilo nastolit svou verzi pořádku v LowQuads, vyvolalo by to nejspíš konflikt s místními a odpor namísto spolupráce. Pokud by naopak Krysysel expandoval do MiDeksu, mohl by jim oběma brzy přerůst přes hlavu. Ne, tohle nemělo jiné řešení, než je zaměstnat tak, aby na podobné věci neměli čas.

"Tak poslouchejte, času je zoufale málo a úkolů až až, budeme rádi, když stihneme alespoň něco, takže teď se budeme soustředit na to nejkritičtější..."

Bude Hustý na oba dva, jen ať vliv Krysysla zůstane dole a Major uprostřed. Prioritu musí mít spolupráce na nouzových opravách a zaplnění UpFloo.
Corneliu Pillat
Deník

Obrázek
Uživatelský avatar
J35U5xMachina
Příspěvky: 137
Registrován: 12. 7. 2021, 18:51

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od J35U5xMachina »

... v Grobově kutlochu ...

"Tvůj jmenovec nakrmil obrazně u poslední večeře své přátele svou krví a svým tělem," řekne Míja zatímco si vezme knedlíček mezi palec a ukazováček, "Doufám, že tu taky nebudu jíst tvé tělo."

Poškrábu si chybějící kousek malíčku.

"Měl bych si o něm konečně pustit něco na Vejru," připustím, "Stejně to byl frajer, že si ho lidi pamatují i po takových letech. Něco jako Elon..."

"Zajímalo by mě, v které hře bylo první použití králíka na cestu do tajemných míst nebo to byl snad film či kniha? Uvidíme, kam mě zavede tenhle," zamumlá Míja.
"Kniha? Ty ještě někdo čte? I když myslím, že jsem jako malý hrál něco na motivy jedné takové. Byl tam takový sympatický chlápek s kloboukem, dost se mi líbil. Hrál jsem to tenkrát s padre, říkal, že je to cool věc, že si v ní připadá jako zhulený..."

Ta narážka mě zaujme dokonce natolik, že se znovu zahledím do monitoru. Rozhraní je ale tak příšerné, že úplně cítím, jak mi z toho degenerují neurony. Točím se na židli a snažím se soustředit. Alespoň že tam začne blikat nějaká kočka...

Snažím se soustřeďovat i na vypsaný dialog, ale je to hrůza. Z gamesek jsem zvyklý, že jsou zadání questů odříkávány (a i tak je často skipuju), ale pak rozpoznám nějaká klíčová slova.
obrazovka počítače píše:Chtěl jsem tě vzít k nám, do Říše divů. Aby ses tam chvíli zdržela ... ehm, teda schovala před t.. ehm, před těmi gangy, co si pro tebe šly ... a poznala nepoznané. Tlachapoud, Nádherňajs, Kloboučník, Vorpálový meč!?! ..

Nic? To sakra dneska už nikdo nečte? Ještě mi řekni, že znáš bílého králíčka jen z padesátého třetího pokračování Matrixu.

<skip!>

"Jsi jedinečná, víš? Naprosto úžasná. Tvůj biologický mozek je bla bla bla.... CMWGE bla bla bla. Bla bla subsystém blba bla logiky, intuice a emocí. Subsystém bla bla data bla bla nedostupným... ¡nuda! Jediný v celém HoGlo. Jsi příliš cenná, než abys padla do spárů ostatních gangů.
Úplně cítím, jak se můj questlog plní.
1) chci ten Vorpálový meč. Každý by přeci chtěl meč, co umí sekat hlavy. Skloním pohled ke svojí Čepeli!
No, jo vlastně... :sweat_smile:
2) Jsem radši, když vyvolený jsem já. Ale questy, kdy se zachraňují jedinečné artefakty, na nichž záleží osudy říší, taky ujdou...
3) Gangy? Wow :eyecrazy: Zdá se, že se z naší chiquity vyklubalo pořádné streetkid.
Skloním pohled k Míje, která se snaží poslepu chytit poslední knedlíček. "Svině klouzavá," unikne jí.

Jenže co teď s tím? Mám pocit, že tu nejsem náhodou, jako by i tady dole CMWGE chtělo, abychom s Míjou hráli multiplayer. Na chvíli zavřu oči.
J35U5ova fantasie píše:Míja sedí připojená ke konzoli, brýle a sluchátka na očích, ovladače v rukou.
"Řekni mi něco víc, o těch lidech, u kterých mě chceš schovat. Co ještě víte o tom, co CMWGE dělá?" říká do mikrofonu.
V tu chvíli ji nahodí sprška krve. Otře ji hřbetem ruky, ale ovladače nepustí. To je moje holka! Vytrhnu Čepel! z bezvládného těla neznámého gangstera a oženu se s ní proti krku druhého z nich. Che, na co Vorpálový meč?!
Pak se mi ale před oči vsune vzpomínka.
Míja píše: 16. 10. 2021, 19:53 "Chesusi, jsi největší borec, co se týče akčňáren, ale do logických her a adventur se, prosím tě, fakt nepouštěj."

Pak Míja napodobí můj hlas: "Mám sofistikovaný plán čumbas! Čepel mi byla ukradena proradnými gangtas, vyrazím do místa, o kterém se říká, že je tam vysoká kriminalita! .... ups ... eee ...ono nevím, jak ten borec vypadal ... a ono je to LoQods fakt tak velký?"
Co když má Míja celou dobu plán? A já bych jí ho zkazil jako nějaký n00b!

Už už
se jí na to chci zeptat, ale pak mi dojde, že bych se před ní mohl shodit.
Mysli, J35U5i, co tě naučil Vejr?
Zabij, zabij, zabij!
Ne, to se teď nehodí...
Co dělali síťaři v LQs:Z/P? A co by udělal h4x0r Tobby? Snažili se vždycky někoho hacknout...
S tímhle vybavením ale sotva. Navíc nebývaly questy o tom, dostat se k připojení na terminál v zabezpečené síti? A není nejstarší známou metodou hackování tzv. trojský kůň? ¡Fork! vždyť po tom pojmenovali dokonce válečnou taktiku!

"Míjo?" zakryji jí mikrofon, nadzdvihnu sluchátko a zašeptám jí do ucha, "vím, co máš v plánu! Zahrajeme si spolu na Helenu Trojskou, žejo?"
Chesus
Deník
Obrázek
Uživatelský avatar
Míja
Příspěvky: 129
Registrován: 19. 6. 2021, 12:59

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Míja »

Jak jsme se přiblížili temnému středu mezi krychlohvězdami, tak ty uši králíka, které držím, se začaly natahovat čím dál víc a hlava je už hluboko pod mojí. Zběsile po nich ručkuju po nich, abych se dostala blíž k hlavě a mohla doříct a doposlechnout, co potřebuju.

Jediná ... cenná ... úžasná? Vždycky jsem si myslela, že jsem jen jednou z mnoha. To jsem se nemusela CMWGE tak bát, i když zešílela, tak snad někoho jedinečného a užitečného by se jen tak nezbavila.

Do rozhovoru mi skočí J35u5. Nejdřív mě tou poznámkou zmate.

"Nechápu, je to narážka na koně? Protože tu hru, že se budeš rozhodovat, který bůh je hezčí a pak způsobíš zkázu HoGlo a já budu roztomilá loutka, kterou chce každý mít, to hrajeme už nějakou dobu, ne?"

"Zavolej Groba a jeho lidi, prosím."

Odešlu taky krátinkou zprávu pro Maxe: "Budu v pohodě."

Když J35u5 potvrdí, že tu ostatní budou během chvíle, tak deaktivuju maskovací prográmky na Grobově počítači. Přístup k Grebovu účtu do Šejdnetu mi bylo blbé krást, ale ty jeho stopovací, matoucí a ochranné programy, které tu měl, jsem samozřejmě využila.

Sundám si helmu a zatočí se mi hlava. Ovládání postavy už nebudu potřebovat, stejně je z ní jen dlouhatánská neuvařená špageta. Pořád si ale s králíkem povídám přes mikrofon a sleduju lehce rozostřenýma a šilhavýma očima i trochu monitor, ať nezíská dojem, že se věnuju i něčemu jinému a nejsem ta bezbranná Helenka.

"Ať tohle dopadne jakkoli, nemůže to skončit blbě, buď ty králíky přepereme a přesvědčíme, ať pomáhají oni nám. Jako shluk pixelů nebo hranatá kočka neumím být zas tak přesvědčivá, ale když budu mít trochu času, přesvědčím je jako nic. No a pokud je nepřepereme, tak se nechám zase jednou unést a přesvědčím je pak. Není to sice moc zábavné, ale přežít se to dá.

Být jedinečná a úžasná není vůbec špatné! Takto mám vlastně v reálu normálně plot immunity, kdo tohle může říct!"

Rozrazí se dveře a dovnitř vpadnou Grobovi lidi. Jejich rozmístění a velení nechávám na J35u5ovi.
Uživatelský avatar
Hope and Glory
Příspěvky: 318
Registrován: 11. 6. 2021, 23:05

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Hope and Glory »

"Někdo by měl říct těm dvěma mladým holkám, co zrovna přišly, že se mají zdekovat," pronese Grob jako první větu, když vklouzne dovnitř.

"Zejména v tom outfitu, co mají. Jedna je celá do modra a hulí jak fabrika, druhá má zas klobouk jak maják. Jak dva cvičný cíle na střelnici. Nedivil bych se, kdyby to byly dvě Majdeksanky, který se snaží zapadnout .... a trochu neodhadly místní módu ... tak aby se jim nestalo něco ošklivého, až se tu začne střílet a sekat..."

Všichni tázavě zvednou oči, od Groba nikdo nečeká starostlivost o náhodné kolemjdoucí. "Věci jsou jinak. Jsme všichni na jedné lodi, ne?" odpoví. "Zbytečná smrt je zbytečná smrt."

"Eh ... Grobe, už tam nejsou," ohlásí Lina, která mezitím vykoukla škvírou ze dveří ven ... "A hlavně ... zdálo se mi, že když jsme lezli dovnitř, tak si nás prohlíží, něco počítají a datlují do náramkového term..."

Co na to Chesus a Míja?
Hope and Glory

HG pro Chuubo PbP hru
Cyber-Marvellous Wish Granting Engine.
Uživatelský avatar
Max Richter
Příspěvky: 125
Registrován: 14. 6. 2021, 12:06

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Max Richter »

... šejdnet, mezi krychlohvězdami ...

"Míjo? Míjo!" zkouším volat do duhového prostoru, ale nemám žádný feedback, jestli mě Míja slyší nebo ne. Ztrácím schopnost se v tomhle podivném místě někam posunout a komunikace taky vázne. Je na čase změnit prostředí.

Rozhlížet se po okolí a hledat dveře je marné, tak prostě jenom během okamžiku přepnu ke svým reálným rukám a po citu nahmatám na zátylku chladivý konektor. Stisknu zrychlené odpojení, napočítám do tří a vytáhnu si kabel z krku.

... LoQods ...

Vyskočím na nohy, zavrávorám a málem se přerazím o hromádku prázdných plechovek pod gaučem. Vzpomenu si, že jsem vlastně ještě pořád zabarikádovaný ve feťáckém doupěti mrtvého Franka a Lízy. Svalím se zpátky do měkkého a chvíli jenom zírám před sebe do šera. Černá krychle na stolku nehnutě leží, z ulice slyším shon, ale žádný bezprostřední průser.

Co teď? Jako je zajímavé zjistit, že šejdneťácké gangy nejsou zas tak jenom virtuální, ale co teď s tím, že jo? To mám nahánět Míju někde... někde kdekoliv? Vždyť já ani nevím, z kama byla připojená, jestli z Majdexu, UpFloo nebo odsud. Sakra práce, měl jsem se jí zeptat. I když...

Najednou se mi lehce ztlumí přehrávač a ozve se notifikace na novou zprávu. Vyhodím si ji do popředí a rychle přelétnu očima:
Míja píše:Budu v pohodě.
Oukej, takže možná planý poplach? Míja je, zdá se, přesvědčená, že jí žádné nebezpečí nehrozí. A slyšel jsem vlastně něco konkrétního o tom, co se jí má stát? Neslyšel. Tu otravnou kočičí melodii asi z hlavy jen tak nedostanu, ale zas tam nebylo vůbec nic na způsob nějakého blížícího se průseru. Takže Míja v cajku, hudba v cajku, ergo - všechno v cajku.

Zakloním se a zašátrám za gaučem po něčem tekutém. Když teď už vím, že nemusím nic řešit, můžu si aspoň znovu projít dojmy z šejdnetu, CMWGE a vůbec. Ale sotva se ve vzpomínkách vrátím zpátky ke Kerberovi u vchodu, rozezní se mi další notifikace. Sáhnu po nich a vyskakovací okýnka mi zaplaví smysly.
Corneliu Pillat píše:...Udělal jsem chybu. Měl jsem vás varovat hned, ale chtěl jsem počkat až budu mít kompletní přehled. Takže až teď. Míjo, Toby, Cheezusi, Maxi...jestli tam někde jsi...
J35U5xMachina píše:...Možná se ale pletu. Taky můžeme být třeba na Marsu! To by teprve bylo EPIC! Každopádně slibuji, že se Obrázekstatečně vydám tam, kam se dosud žádný majdexan nevydal, protože pravda je tam někde venku! Ale bez vás to nezvládnu, takže like, follow and share! :heart: ...
Major M.D.P.D. píše:..., protože ta situace je vážně těžká. Všichni se tu snažíme udržet věci pod kontrolou, dát tomu všemu nějaký řád, zvládnout komunikaci s LoQods a vstřebat všechny ty novinky, které nám Corneliu dnes a denně dávkuje. Potřebujeme každého, kdo je schopný pomoct a i pro tebe bychom tu měli pozici, na kterou se nám perfektně hodíš. Tak ať už jsi teď kdekoliv, Maxi, přestaň trucovat a vrať se zpátky, co říkáš? Nějak to určitě zvládneme vyřešit, věřím tomu. Tahle situace je bezprecedentní a dá se teď ledasco odpustit. I CMWGE se zdá být nakloněná ti prominout a zařadit tě zpátky na své místo. Stačí napsat, nebo zavolat. Prosím, Maxi, dej o sobě vědět. Potřebujeme tě tady.
Máma.
Max bude pokračovat v příští Knize.
Max Richter
Deník

Obrázek
Uživatelský avatar
J35U5xMachina
Příspěvky: 137
Registrován: 12. 7. 2021, 18:51

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od J35U5xMachina »

... v Grobově kutlochu ...

"Vezmu si je na starost," prohlásím sebejistě.
"Jasně, ty to s Majdexankama umíš, co?"
"Nejen s Majdexankama," ušklíbnu se, "Ale hlavně má Lina pravdu, ty dvě byly něco jako průzkum. A mám pocit, že se to tu brzy bude hemžit kartovými vojáky nebo tak něčím."
"Fak! Pořád je chceme přeprat a přesvědčit?" zabručí Grob.
"Ano, úplně stačí, když ty zajícovi vyslance zaskočíme, sic!"
"Pun," opraví mě Lina.
"Cože?"
"Nevrmajnd..."
"No, zatím nám to moc nejde," podotkne Grob a opatrně vyhlédne ven, "Už vědí, že tu jsme a vůbec..."
"Proto tu taky nebudeme. Uděláme klasickou fintu, jako když se krade vlajka, budeme se tvářit, že bráníme pozici a zatím... puf!" zazubím se, "Takže všechno jasné?"
"É..."
"Chjo, gajz, měli byste hrát víc gamesek," obrátím oči v sloup, "Takže vejrejte, plán je v kostce-"
"Pun intended!" zazubí se Lina a poklepe na obrazovku, kde kolem hranaté černé díry obíhá několik krychlí ze znaků abecedy.
"¡Fork!"
"Co sem ti říkal o přehnaný chytrosti, Lino?" napomene ji žertem Grob.
"Že může jednoho zabít," odváží se na něj drze usmát, "Ale to už neplatí, ne? Jednak jsi sám o něco chytřejší, než se zdálo a hlavně děláme pro tu gíkčik Míju. A i tady Big Číz něco plodí..."
"To ale nemá s inteligencí nic společného," ohradím se, "To jsou věci, co vám ve vejřích týmovkách přejdou do krve tak nějak samy, prostě se naučíte schémata..."
"Ok, omlouvám se, že jsem tě spojovala s inteligencí," ušklíbne se Lina.
"Nic se nestalo. A teď vejrejte - tohle musíme zahrát GG na první dobrou. Možná předejdeme i zbytečným fragům - jak připomněl Grob - což se může hodit, jestli bude v budoucnu nějaká guildová fůze... Každopádně plán je ízy pízy - zdeltujeme. Ale jen fejkově..."

¡Cink!ObrázekObrázek Vyhlaš, co musí být učiněno.

Protože jsou obyvatelé LoqQods nuceni žít ve strachu před šťárami a raziemi, nebo se nějak zařídit, nebude takový problém z Grobova kutlochu nenápadně zmizet. A až tam vpadnou pro Míju, my jim vpadneme do zad a skřípneme je v Grobově kutlochu <se zadrátovanou nebo hlídanou cestou>.Tedy Grob a spol. vpadnou a skřípnou (a Míja bude přesvědčovat).
Já byl totiž u Míji dřív, než to začalo být mainstream, a kloboučnice a housenka o mě tudíž nevědí. Zkusím se tedy vyplížit první a odchytnout si je, než celá akce vůbec začne, případně <kdybych je nestihl najít nebo se to nehodilo> se někde ukrýt, abych mohl náš přepad podpořit dalším překvapením skrze Čepel!

Obrázek Život JE hra <2>, takže do toho jdu casual za <2> Vůle, jsem Obrázek KyberNindža <4> a pomáhá mi vlastnost prostředí <2>.
Kdyby snad chtěli hemrovat a začalo být horko, vyseká mě z toho Nástroj +2 na vyhnutí se důsledkům zbytečného riskování.
Chesus
Deník
Obrázek
Uživatelský avatar
Hope and Glory
Příspěvky: 318
Registrován: 11. 6. 2021, 23:05

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Hope and Glory »

Jediná komplikace - že to není Vejr ale reál, dělá v tuhle chvíli situaci jen Těžkou.

Kybernindža +4 Vůle +2 Vlastnost prostředí/Pouto +2 Překážka -1 Nástroj +1 => 8: Provedl jsi něco opravdu produktivního, co hodně zlepšilo tvůj život či tvou situaci

A jinak hezky jste to naplánovali a plán se pokusili provést - to je Obrázek Rozhodná akce.


O chvíli později zacinká kovová trubka a v Grobově kutlochu vybuchne slzný granát. Hned na to se ozve dvojí lehké klapnutí, jak pár dívčích postav přistane na střeše kutlochu. Zaklekne a zabzučí dvojice akušroubováků.

Když oddělávají druhý šroub, jedna zastaví druhou. "Počkej! To je wírd ... Nemělo by se zevnitř ozývat chrchlání, nárazy do nábytku etsetera?"
"Něčím jsme se proflákly. Deltujem."

Obě děvčata se narovnají, vyskočí vzhůru a začnou šplhat do výduchu klimatizace. O vteřinu později se za nimi mihne třetí silueta, jen neznatelný temný stín.


O dalších šest vteřin později se z úkrytu vynoří Greb a jeho parta. "Jsou fuč," okomentuje nastalou situaci. "Ale aspoň je Míja v bezpečí. A vím, že mám kompromitovanou skrýš, takže se budeme muset stáhnout někam jinam. Což nebude lehký, když uvážím, že jsme Krysyslovi šlápli na kuří oko. Neviděl jste někdo Chesuse?"

"Neviděli. Vypařil se jako nindža. Ale něco mi říká, že jim je na stopě..."


... o mnoho tunelů, odboček, křižovatek, šachet, žebříků, průlezů a trubek dál ...

"Neplížili jsme se tady tudy před chvílí?" zeptá se Houseňačka Kloboučnice.
"Šit, tenhle ventil jsme minuly před pár odbočkama."
"Není ji tu v Loukvods víc, stejných?"
"Ajdontfinksou, měl na sobě barvu sedřenou na úplně stejném místě. Podívej."

Chvíle ticha, během které se neslyšný kybernindža dostal k dívkám až do bezprostřední blízkosti.

"Nesnáším tyhle akce v reálu. Já jsem sajbrgangsterka. Co to Alenku napadlo, poslat nás do akce ven. V Šejdnetu bych si věděla rady, ale tady.."
"Stejně za to může ten vůl Wajtrebit. Kdyby zavedl Míju do našeho realmu, jako obvykle a pořádně jí zaměstnal kůl fíčurama co tam máme, měly jsme víc času na plánování ... a hlavně by se tam neobjevili ty týpci s kvérama. Ale von se leknul nějakýho sily fantoma a zdeltoval do kjůbkvadrantu. A tím všechno pokazil."
"Myslíš, že se Alenka bude hodně zlobit, že jsme to nedaly?"
"No, víš jaký házela emotikony, když jsme jí tenkrát vyprávěly, jaké to s ní bylo v Herně .. a na té Diskošce. Jak si myslela, že nás Míja může vynést mezi top gangy - že jméno Alenka se bude vyjímat vedle Il Tentacola nebo Dona Pablovovoa."
"Jenže to byla spíš zklamaná, než naštvaná, když se nám Míja přestala ozývat."
"To sice jo, ale vidělas jak vystartovala, když zjistila, že je v Šejdnetu ... a navíc že je připojená z Loukvods? Úplně začala jančit. Není se divu, že ta akce nedopadla, když byla šitá tak horkou jehlou."

Obě holky najednou ztichnou a podívají se jedna na druhou, jako by si něco uvědomily.

"Hele, Darjo, mě se to celý přestává líbit. Já jsem se vlastně mnohem víc těšila na to, že Míju uvidim - přišla mi na těch našich schůzkách hrozně fajn - a šla jsem do tý akce kvůli tomu, a ne abych spravila náladu Alence."
"Tak to jsem na tom stejně. A ... víš co mě na tom děsí ještě víc? Pamatuješ na tu naší schůzku, jak jsme Míju poprvý potkaly. U toho minigolfu ... jak vyprávěla věci o hvězdách a kosmických lodích...."
"... ještě předtím, než to bylo kůl. A předtím, než jsme o ní řekly Alence."
"Jo. Bylo to takový upřímný. Trochu naivní, ale hrozně Milý. Viki, já na tohle asi kašlu. K Alence se nevrátím. Ne, že bych se bála, co udělá. Ale kvůli tomu, že nechci, aby Míju dostal do spárů někdo takovej, jako ona. Míja je kámoška. Měla by být."
"To už se ale do Šejdnetu nikdy nepodíváme," použije na znamení souhlasu druhá dívka množné číslo. "Bez pozvánky od Alenky se přes Kerbera nedostanem."
"Nedostanem. Ale tohle, co se děje, už není jen hraní si na kyberdrsňačky. Vidělas ty kvéry? Víš co by nám udělaly, kdybysme nezdeltovaly? Ještě že nás nikdo nesledoval."

Tichý nindža, který jim v této chvíli v podstatě dýchal přes rameno, polkl nutkání dramaticky vystoupit ze stínu.

"A co Míja?"
"Vypadalo, že jí ti ozbrojenci chrání. Je tak zářná, dokáže si získat každého. Možná utekla do Loukvods před takovýma, jako je Alenka... a proto se nám už tak dlouho neozvala."

"Asi máš pravdu. Ale stejně ji zkusíme napsat, až budeme dom. Jen tak ... pozvat ji na zas dýzu."
"Až budeme dom. To se ti snadno řekne. Zapomněla jsi, že jsme zabloudily?"
"Nezapomněla. Ale taky jsem nezapomněla, jak jsme se v první řadě k Míje dostaly. Alenka nám přece šérnula ty mapy servisních chodeb a vyznačila nám trasu. Je to sice trochu oldskůl, bez automatické detekce polohy, ale to by bylo, abysme se s nima nedostaly ven."

Viky sejme terminálu z předloktí a rozloží sklopnou obrazovku, aby získaly větší přehled. "Podívej, když to vezmeme na příští křižovatce servisní šachtou doprava, a pak větracím tunelem pod tyhle schody, dovede nás to přímo pod Drexův krámek."

V tu chvíli se ozve slabé zavrčení, a z vedlejší chodby vylétne velká můra, přilákaná mihotavým světlem obrazovky. V Majdexu vidíte hmyz velmi vzácně, nanejvýš v opylovacích čmelínech ve sklenících a zahrádkách nebo v podobě otravných much, které dokáží přežít všude. Takže když tvor dosedl na obrazovku a rozložil svá široká křídla s makabrózním vzorem připomínajícím lebku, dívky vyjekly, upustily terminál a rozběhly se co nejrychleji po právě zjištěné trase směrem k domovu.

Chesusova ruka se vynořila ze stínu, mávnutím odehnala můru a sebrala malý terminál s kopií kompletní mapy všech tajných šachet, průlezů a průchodů v Loukvods.

Jen jedna věc byla divná ... když ho zvedal, začala mu ruka připadat těžší, než by měla být. A všudypřítomné hučení v Loukvods změnilo svou barvu i výšku. Pocit ... i změna zvuku ... trvá jen chvíli, ale citlivé smysly Chesuse, naučené vnímat i drobné nuance tlaku piezoelektrického povrchu vejrových obleků ji postřehly.
Hope and Glory

HG pro Chuubo PbP hru
Cyber-Marvellous Wish Granting Engine.
Uživatelský avatar
Hope and Glory
Příspěvky: 318
Registrován: 11. 6. 2021, 23:05

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Hope and Glory »

... o pár dnů později, v Majdexu ...

Corneliu seděl v obýváku doktora Šlejmana, čekal než si neurovědec projde jeho záznamy a potěžkával si šálek s čajem. Byl si jistý, že by měl vážit míň ... přinejmenším o čtvrtinu. Pocit za chvíli přešel, ale Corneliu věděl, co to znamená. Touhle dobou všichni v Majdexu i Loukvods věděli, co tyhle krátké zvýšení tíže znamenají.

Brzdili, přesněji, brzdili víc než obvykle.

Ráj se blížil.


Krom občasného: "Zajímavé, opravdu zajímavé" a "Netušil jsem, že tuhle teorii už někdo vyzkoušel v praxi," byl Šlejman celkem nemluvný. Corneliu tedy nakonec šálek odložil a zobrazil si na svém Handheldu poslední zprávy od Majora i Krysysla.


Z obou bylo vidět, že křehké příměří mocenského zápasu mezi těmi, kteří uchopili vůdcovství Loukvods i Majdexu držela jen na síle jeho osobnosti.

Krysysel hlásil úspěšné obsazení vodojemu a vypráskání Návratářů. Nešetřil při tom chválou na svou osobu - zejména vypichoval, jak malé ztráty mají Krtkodlaci navzdory tomu, že uprostřed akce jim ztížila podmínky zvýšená gravitace. Prý se mu podařilo je vytlačit do nižších pater, mezi Ohm a tam "snad pochcípají vedrem". Součástí reportu byla i informace, že Ohm vyšilují čím dál víc. Nepokrytě využívají své téměř nezničitelnosti běžnými zbraněmi a provádějí zvláštní systematické prohlídky celého Loukvods. Hledají prý Maxe Richtera, zrádce a pomocníka tyranky. Krysysel si v téhle zprávně neopomene rýpnout do Majora - že prý jediný důvod, proč Ohm nepůsobí větší problémy je, že Loukvoďané jsou na věčné šťáry vytrénovaní právě od MDPD. V závěru následoval seznam dalších šesti vytypovaných lidí pro UpFloo.

Major také zápasí s obtížemi. První změna gravitace zasáhla Majdex přibližně ve stejnou chvíli, kdy byl vyhlášen lockdown .. a spousta lidí ji vůbec nepostřehla nebo se domnívala, že právě to je důvodem k jejich uzavírce. Načasování vlastně s přijetím opatření navržených CMWGE dost pomohlo ... až si Corneliu říkal, zda to byla náhoda nebo SíEm upravila intervaly a četnost brzdění, aby to tak pěkně vyšlo. Jenže teď bylo o čtrnáct dní později a lidem docházela trpělivost. Množily se případy násilných opuštění domácích kójí a i když se Major i celá MDPD hodně snažila, nedokázali najít práci každému. Na prázdných ulicích, koridorech, mostech i náměstích se navíc množily grafity vzývající k samostatnosti a vzepření se virtuálnu. Jenže MDPD byla příliš zaměstnaná vytypováváním vhodných adeptů pro UpFloo i snahou spolupracovat s Krtkodlaky a nebýt u toho ojebáván, že na řešení nějakého vandalismu nebyl čas ani kapacity. A tak se stávalo, že i vyvolení, vybraní pro UpFloo, na své cestě z lockdownu směrem vzhůru tu a tam zahlédli nějaký ten vzpurný nápis a ten zasel drobné semínko pochybností.


"Myslím, že vím jak na to. Ale nebude to snadné ... a je docela dobře možné, že vás to změní .. nebo vám to způsobí řadu potíží, se kterými budete muset bojovat," pronese Šlejman a vytrhne tak Corneliu ze čtení zprávy od Majora Richterové. "Ale jestli vám na tom opravdu záleží ... půjde to..."

Ale to už si necháme na další Knihu.
Hope and Glory

HG pro Chuubo PbP hru
Cyber-Marvellous Wish Granting Engine.
Uživatelský avatar
Hope and Glory
Příspěvky: 318
Registrován: 11. 6. 2021, 23:05

Re: [HRA] Kniha druhá - HoGlo se probouzí

Příspěvek od Hope and Glory »

Tímto končí kapitola a zároveň i kniha HoGlo se probouzí

Získáváte každý 3 žolíkové expy, 2 přechází do další knihy.

Prosím, učiňte následující:
- umístěte žolíkové EPXy (včetně těch za Emoce, pokud jste tak doposud neudělali) do svých Cest
- projděte si své Cesty, zdali se v nich nenachází něco, co jste splnili a předtím jste si toho nevšimli. Mějte při tom na paměti, že někdy vám může se splněním kroku na cestě pomoct i odehrávka někoho jiného - třeba HG nebo spoluhráče.
- obnovte si Vůli na 8
- pokud máte povrchové nebo těžké Zranění a nemáte ho úplně čerstvé, můžete si ho odstranit.
- pokud máte Potíž, a nemáte ji úplně čerstvě (či čerstvě zhoršenou) a něco jste podle ní zahráli, můžete si ji snížit (odstranit, pokud tím klesne na 0).

Další hra bude pokračovat v nové knize, až založím příslušné vlákno. Tentokrát vám budu vykopávat já...., ale abych to mohl udělat, prosím ještě o jednu věc.

Potřeboval bych, aby v každé fyzické části HoGlo - tedy v LQ, MD i UF, byl nejméně jeden hráč.

Kniha nám končí ve chvíli, kdy:
- Corneliu je v Majdexu
- Max Richter je v Loukvods
- Míja se přesune s J35U5em z Loukvods do ApFlů.

Prosím tedy jednoho z vás, aby na konci téhle knihy ještě přidal post, ve kterém dojde k přesunu do UpFloo a naznačí, co se tam vlastně chystá dělat.
Hope and Glory

HG pro Chuubo PbP hru
Cyber-Marvellous Wish Granting Engine.
Zamčeno

Zpět na „[Chuubo] {PbP} CyberMarvellous WishGrantingEngine“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host