Airienovo Universum :)

Komunitní sekce o akcích, hledání spoluhráčů a inzerátech RPG produktů.
Airien
Příspěvky: 2
Registrován: 28. 2. 2019, 19:44

Airienovo Universum :)

Příspěvek od Airien »

Ahoj

Hledám věrné společníky, kteří by se rádi připojili k hraní v mém vlastním fantasy světě :)
Včetně mě ( Vypravěče + neutrální postavy ) tam hrají 3 hráči. Rád bych tuto skupinu rozšířil o další 2-3 dobrodruhy.
Nehraji podle žádných oficiálních pravidel, vytvořil jsem si svá vlastní a s pomocí ostatních je neustále zdokonaluji. V mém světě vás nečekají pouze obyčejní trpaslíci, elfové a lidé, čeká na vás Universum plné záhadných démonů, temných i andělských bytostí, magických společníků jako jsou dráčci, fénixové a mnoho dalšího :)

Současný hlavní děj se odehrává v lidském světě, ve kterém se začali dít zvláštní věci. Elfský strážce Jonik, společně s pomocí druidky Nie a jejího dítěte Meirona ( Několikadenní dračí miminko ) se tomu snaží přijít na kloub.
Na své cestě se seznámili s Airienem - nejhledanější bytostí v Universu - kterému poskytli úkryt a přístřeší před jeho pronásledovateli.
Sám Airien si není jistý proč ho hledají, ani vlastně neví co je zač a proč byl pod zámkem na tak hrozném místě jako je vězení Universa. Pomůžete Airienovi zjistit, co se vlastně stalo ? Nebo ho pomůžete přivést před spravedlnost ? Je to jen a jen na vás...

Hlavní dějovou linku můžete a nemusíte následovat. Ne každému sedne a je to jeho šálek kávy. Rozumím tomu a tak je tu možnost si tvořit příběh vlastní ( Samozřejmě po domluvě se mnou ) kterým vás budu provázet, a který bude zároveň podléhat dění v hlavní dějové lince.

Co tedy nabízím ?
- Zkušenost s novým stylem hraní dračího doupěte :)
- Dynamický příběh plný zvratů
- Nekonečné možnosti při tvorbě vlastní postavy
- Komplexní zlepšování dovedností

Hledám hráče, kteří to se hrou myslí opravdu vážně, dokáží se vcítit do kůže své vlastní postavy a jsou přátelští, tolerantní vůči ostatním. I když vaše postava občas zažije krušné chvíle... zažije taky období na výsluní. Každá mince má přece dvě strany. Ve hře se může stát naprosto cokoliv.. a i když se bude zdát situace bezvýchodná, nepřestávejte bojovat ! Věřte v sami sebe a dokážete i nemožné :)
Hrajeme na Discordu a hrajeme kdykoliv se dá, takže bych byl rád aby chat žil, prosím tedy jen hráče, kteří mají čas odepsat alespoň pár příspěvků denně... Pro více informací pošlete klidně zprávu :)

FB: https://www.facebook.com/jakub.kresila
Discord : Airien#5764
Airien
Příspěvky: 2
Registrován: 28. 2. 2019, 19:44

Re: Airienovo Universum :)

Příspěvek od Airien »

.
Odpovědět

Zpět na „Akce, seznamka a inzeráty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 10 hostů