Brno; Shadowrun (I pro začátečníky)

Komunitní sekce o akcích, hledání spoluhráčů a inzerátech RPG produktů.
Sigmar
Příspěvky: 3
Registrován: 7. 6. 2017, 05:36

Brno; Shadowrun (I pro začátečníky)

Příspěvek od Sigmar »

UPDATE! Tým 1 se složil ale zájem pořád je... takže když se ozve aspoň jeden až dva další hráči, složíme další "tým" ...
Party LF(1-2)M aneb:
Volné pracovní pozice na místo "Deniable Field Asset" nabízí... Mr. Johnson.

( "Hele, podobnej inzerát jsem tu už viděl!" Jojo... bohužel Pražské hraní utnula změna programu, rozjíždím tedy Brněnskou "pobočku". :) )

O co jde (copypasta):
Hraje se Shadowrun. (5. edice)
Pokud nevít co to sakra je "Shadowrun":
Je to scifi (kyberpunk) kde světu vládnou korporace, korporacím draci a na ulici potkáte krom lidí taky elfy, trpaslíky, orky a trolly. Někteří jsou magicky aktivní (Awakened/Probuzení) - ať už šamani co povolávají duchy vody, země, vzduchu, ohně nebo třeba taky popelnic, serveroven a starejch skladišť, nebo mágové s "praktičtějším" přístupem k magii...
Další "lidi" jsou napůl samuraj a napůl Terminátor co odložili pár končetin a nahradili je železem (Cyberware) aby trochu srovnali šance s lidma co házej firebally.
Většina světa je ale ještě pořád prostě Jarek Vopička co pracuje vod šesti do šesti za pytlík buráků a je rád že je rád.
Vaše postava se, samosebou, rozhodla že Jarek Vopička nebude. Sice nebude mít svůj pytlík buráků jistej ale neprodá duši korporátu - radši riskne kulku nebo deset až bude pro někoho, koho nezná získávat "balíček" ve kterým neví co je výměnou za (snad) dost peněz na doktora, munci, něco lepšího k jídlu než buráky (sóju, pokud chcete být specifičtí) a třeba novou neprůstřelnou vestu.
... a jednou, třeba, konečně přijde ten job po kterým si koupíte ostrov, na něm postavíte casino a budou k-vy, chlast a chlebíčky po zbytek života...
... nebo třeba zjistíte, že jasně... ten ostrov ste si sami sobě slíbili... máte na něj... ale... když ty prachy vrazíte do vybavení... tak můžete vzít další job. Další Shadowrun... určitě jen kvůli penězům...

Teď - co hledám/e:
PJe/Storytellera/Gamemastera máme. (To sem já, ne-začátečník)
Pár hráčů taky. (Teď dva)
Takže je místo pro 1-2 další hráče.
Shadowrun obecně obsahuje jak akci tak jednání. Není to o tom se někam prostřílet a pak zase ven. Pokud chete hrát Ramba, hledejte dál - tady se bude i "kecat". (a hrát na to, že vaše Kontakty taky nějak žijou, chcou po -vás- služby za služby... a taky na to, že pokud máte Mentora - ať už spirita nebo někoho jinýho - tak ten má taky názor.) :)
Na druhou stranu telenovela to taky nebude takže akce si užijete taky kopec. (Proč by jinak vaše postava měla těžkou zbroj a LMG se zásobou explozivní munice, žeano...)


Co určitě musíte mít:
Chuť a čas hrát, věk 15+ (nebudu vysvětlovat vaší matce proč máte papír se seznamem "AK 97 + 300 nábojů; tři dávky nova-kokainu; kontaky: dýler, šéf gangu, striptérka v klubu 'Naleštěné Tesáky', Johnson")

Pravidla naučíme, kostky máme.

KDY a KDE:

Se zatím neví. Ale hráči (a hlavně GM) pracujou, takže někdy po 18:00.
KDE - varianta 1: Brloh na Lesné. Varianta 2-X: Brloh někoho jinýho.
(Sezení "dohodnem si postavy, představíme se navzájem a dohodnem se kde budem hrát" se chystá.)
Pokud nevíte/neznáte/hrajete poprvé... bejvá to tak, že kolem 18:30 se dá začít něco dělat a hraje se do 22:00, 23:00 podle toho jestli si všichni řekli že dneska musí končit fakt brzo nebo ne... (když jo, končí se samozřejmě později protože "těch deset minut ještě dáme...")



KONTAKT:
Mail:
sigmar<zavináč>centrum.cz
Telefon:
604_261_131
( Radši se rovnou zeptejte jestli mluvíte se "Sigmarem", jo ? Ať nebudíte pocit že mi chcete nabídnou švýcarskou sadu na holení nebo pojišťění auta proti útoku lakožravých jezevců )
Jezus
Příspěvky: 2641
Registrován: 26. 1. 2018, 10:35
Bydliště: Brno

Re: Brno; Shadowrun (I pro začátečníky)

Příspěvek od Jezus »

Jakožto jeden z už přihlášených zájemců jen upozorňuji na update, že se stále nabírá (do druhé skupiny). Píšu to, protože to z náhledu vypadá, že poslední přízpěvek zde je tři měsíce starý, což může někoho odradit. A taky teď bude tohle vlákno chvíli hezky nahoře :-)
Sarkar
Příspěvky: 1
Registrován: 4. 2. 2019, 04:20

Re: Brno; Shadowrun (I pro začátečníky)

Příspěvek od Sarkar »

Jak často se máte v plánu scházet?
Nabídka je to lákavá, ale práce rodina poněkud omezuje možnosti.

Jen pro pořádek něco o mě, abych vás nalákal k odpovědi.
Hraji nepravidelně moc let (cca 15) DRD 1.5/1.6. Zkoušeli jsme i DRD2 (2 roky pravidleného hraní). Aktuálně vedu družinku v prvním jmenovaném (prostě nostalgie). Nicméně schází mi možnost stát se také aktivním konzumentem. Možnost zahrát si Shadowrun, o kterém nevím zatím zholanic (s výjimkou informací v prvním příspěvku tohoto vlákna a ten kyberpunk zní skvěle) a poznávat tak taje a možnosti cizích postav mě neskutečně láká.
Jezus
Příspěvky: 2641
Registrován: 26. 1. 2018, 10:35
Bydliště: Brno

Re: Brno; Shadowrun (I pro začátečníky)

Příspěvek od Jezus »

Scházíme se tak jednou za čtrnáct dní v pátek od šesti (až půl sedmá, jak to vyjde) a hrajeme tak do půlnoci (teď posledně i dýl).
Máme za sebou první seznamovací "run" a chystáme se na další. Asi přijdeme o hráčku, takže další hráč by se dokonce i hodil :-)

GM je dost trpělivej a třeba já pravidla chytám "za běhu" (základ není složitý, prostě pool kostek daný skillem a vlastností+modifikátory, který řeší právě GM...). Navíc vcelku obšírně (a rád) popisuje reálie světa, takže je to schůdné i pro nováčky :-)

Omlouvám se za pozdní odpověď, budu to tu víc sledovat, kdyby ses chtěl přidat.
Uživatelský avatar
mal.kin
Příspěvky: 193
Registrován: 18. 3. 2016, 06:23
Bydliště: Brno

Re: Brno; Shadowrun (I pro začátečníky)

Příspěvek od mal.kin »

Ahoj, můžeš se zkusit poptat v naší fb skupině, která je tvořená z největší části lidma z Brna.
Společenstvo kulaté kostky
V podpisu také nalezneš odkaz na herní pub Mystica, kde můžete s klidem hrát, protože mají uzavřenou místnost přesně pro tyto účely.
Herní pub Mystica - Facebooková stránka čajovny/pubu Mystica v Brně. Skvělé místo pro deskovky a RPG
Společenstvo kulaté kostky - Facebooková skupina RPG hráčů nejen z Brna
Uživatelský avatar
Bobby
Příspěvky: 355
Registrován: 8. 9. 2006, 13:24
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Brno; Shadowrun (I pro začátečníky)

Příspěvek od Bobby »

Ahoj. Hrajete ješte ten SR? Případně jakou verzi?
Bobby
Dubito ergo cogito. Cogito ergo discepto.
Real man can live in real world. Drugs are for losers.
Odpovědět

Zpět na „Akce, seznamka a inzeráty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti