Sorry, nějak sem si nechtěl kazit návštěvu Budějovic netovánim. Dneska už toho mám dost, takže k organizaci PC8 se dostanu zejtra. Zatim jen pár poznámek:
Ocenil bych od M a Q pomalu senzam věcí které by chtěli přednášet. Ocenil bych od G kdyby mi mohl říct, zda chce nebo nechce tu neděli.
Ocenil bych od všech zůčastněných, jejichž přednášky se nevejdou do jedné hodiny, aby mi to prosím dali vědět předem a včas (a děkuji Dalcorovi že na to upozornil)!!
Priorita přednášek nijak nastavena není. Zkusím to nastavit tak, aby to bylo co nejlepší pro publikum - tzn. specialitky mohou být v méně zajímavých časech (na rozbor GNS z pohledu běžného hráče v souvislosti se změnami herních principů soubojového systému přijde zhruba stejný počet lidí brzo ráno, dopoledne, odpoledne i v noci, zatímco na... co já vím... vytváření napětí a základní vypravěčské triky tobude závislé na denní době). Priorita se rozhodně nebude odvozovat od přednášejích, ale pouze od témat - všem vám prostě věřím stejně
Přesnější nástřel rozložení přednášek bude v blízké době - rozhodně však nebude konečný.
Všechny kteří by měli přednášet poprosím o následující:
Krátká anotace pro program (bude-li - tak 250, 300 znaků max)
Delší anotace pro naše potřeby (případné letáčky a podobné)
Najděte si vhodný obrázek pro svou přednášku (namusí být využit), nebo vám bude (v případě potřeby) přidělen mnou
Dalcor: Myslím že to zvládnu sám, kdyby něco tak se ozvu, dík za nabídku. A mimochodem - stále jsi mi neposlal to logo OGčka. Pokud ho nedostanu včas, tak nebude vůbec! Stačí na mail, nebo sem, já si ho kdyžtak stáhnu.
Tak... doufám že to tu všichni zainteresovaní čtou, jinak jim v blízké době zaspamuju PMky a maily