York píše: ↑12. 10. 2018, 15:33
Mě by spíš zajímalo, proč pořád řešíš sebe. Bydlíš snad v širším centru Prahy, nebo přes něj jezdíš každej den tam a zpět?
Do téhle debaty jsem se dostal tak, že jsem si postěžoval, jaký oser je jet s malými dětmi na návštěvu na pár dní za kamarádem v Praze (potažmo v Berlíně), který bydlí v modré zóně.
Dál jsem v ní zůstal proto, že se v Praze zhlédli zastupitelé Budějic, kteří dokázali vyrobit v desetinovém městě druhé největší zácpy hned po Praze, zavést parkovné vyšší než na Václaváku (nebo obecně v centru Prahy), nechali namalovat v části města modré čáry, čímž značně omezili možnosti lidí, kteří tam bydlí (například pokud nemají auto registrované v ČB, tak nemají nárok na parkování. Pokud za nimi někdo jede na návštěvu, nemá kde a jak zaparkovat), tím také způsobili parkovací potíže v ulicích přiléhajících k modrým zónám, na polovině ulic okolo centra namalovali vyhrazené buspruhy, ale i tak se busy často zpožďují, a také od okolních obcí požadují výpalné - tedy platby za "Dopravní obslužnost", aby do nich MHD jezdila, nebo tam jen zastavovala, a chtějí za to velmi vysoké částky (přičemž úplně serou na lidi, kteří se do těch vesnic potřebují dostat z města), vytvořili parkoviště P&R, na které lidé kašlou, protože je na velmi blbém místě, z něj spojení busem na náměstí, kterým skoro nikdo nejezdí, a jehož průjezd po pěší zóně museli po pár týdnech zrušit kvůli stížnostem lidí bydlících v té ulici, podporují malování cyklopruhů, které buď nikam nevedou, nebo vedle nich vede tři metry široký chodník, po kterém nikdo nechodí, takže ve výsledku cyklisté tyhle nové pruhy ignorují, podporují sdílení jízdních kol, kterými se dá dostat z centra do blízkého okolí, ale už ne zpět, pokud se dotyčný cyklista zdrží, přestavěli standardně bezpečnou křižovatku tak, že na ní vzrostl počet ohlášených nehod a zranění na dvojnásobek, nasírají semafory každých 100 nebo i 50 metrů, a to třeba i před a
za křižovatku, nebo přechod uprostřed mezi dvě křižovatky, odkud se nedá jít jinam než na jednu z těch dvou křižovatek, nechali postavit novou stavbu s podzemními garážemi mezi dvě řeky, takže do garáží okamžitě začala natékat voda, podporují fungování hokejového stadionu kousek od centra (do kterého omezují vjezd aut pomocí jednosměrek a přikázaných směrů), takže v době konání zápasů znemožní parkování na vzdálenost čtyř bloků okolo, nechávají úmyslně nastavit semafory tak, aby na každém z nich musel řidič čekat, ať jede v jakémkoliv směru (i když někdy se to nepodaří a člověk chytne i tři nebo čtyři zelené za sebou - ono nastavit takové množství semaforů nepřátelsky autům nejde úplně na 100%) ... jo, neměl bych zapomenout na to, že bývalý starosta se osobně zasadil o nemožnost parkování v ulici, kde má dům - přestože hned naproti je nemocnice a všude okolo bytové domy. Zadní cestu kolem bloku s jeho domem nechal označit za soukromou s právem, vjezdu jen rezidentům, aby měl kde zaparkovat.
Takže Budějice se staly krásnou ukázkou toho, jak je možné pomocí propagandy "Město lidem, ne autům" znepříjemit život zejména řidičům, ale v důsledku i neřidičům v tomto městě, u kterého si každý vzpomene jen na "Tam bych chtěl žít každý, tedy kromě mně". To žití zde bych proto doporučil každému, kdo chce omezovat osobní auta a vytlačovat je mimo centrum, aby si uvědomil, jak moc takový přístup dotažený do konce dokáže škodit prakticky všem.