Kompletní překlad [D&D 4E] Player's Handbook
Kompletní překlad [D&D 4E] Player's Handbook
Na Kostce se objevil kompletní slovenský překlad Příručky hráče.
Není to sice překládané podle klíče, takže některé termíny se mohou zdát zláštní (např. ecounter (power) není přeložené "na střetnutí", ale "sústredená", minor actions nejsou drobné akce, ale kratke akcie, pokračující zranění (ongoing damage) je trvalé zranenie, a čveřice útoků melee-ranged-close-area, podle klíče překládané nablízko-na dálku-nakrátko-plošný je překládaný jako na dosah-na dialku, na blízko, na plochu aj.
Taky do překladu nejsou zahrnuty errata, ale autor slibuje zahrnout errata během července.
A je to kompletní překlad a o to de. Link k přímému stažení.
Není to sice překládané podle klíče, takže některé termíny se mohou zdát zláštní (např. ecounter (power) není přeložené "na střetnutí", ale "sústredená", minor actions nejsou drobné akce, ale kratke akcie, pokračující zranění (ongoing damage) je trvalé zranenie, a čveřice útoků melee-ranged-close-area, podle klíče překládané nablízko-na dálku-nakrátko-plošný je překládaný jako na dosah-na dialku, na blízko, na plochu aj.
Taky do překladu nejsou zahrnuty errata, ale autor slibuje zahrnout errata během července.
A je to kompletní překlad a o to de. Link k přímému stažení.

Re: Kompletní překlad [D&D 4E] Player's Handbook
Ty kokos!
Preklady [preklad/korektury/layout]:
Wilderness of Mirrors: 100%/99%/0
In a Wicked Age, CZ: 100%/100%/0
FATE SK: 100/100/0
Wilderness of Mirrors: 100%/99%/0
In a Wicked Age, CZ: 100%/100%/0
FATE SK: 100/100/0
d&d pravidla akurat citam. ale vidim, ze players handbook odlozim na neskor a stiahnem prelozenu verziu a konecne slovnik pojde bokom 

Chtěl jsem si stáhnout ten překlad, ale nějak to nejde.
Normálné se mi zobrazí to okno uložit soubor, ale když ten soubor stáhnu, tak má 0 bajtů a adobe reader ho není schopný přečíst.
Nevíte v čem by mohl být problém ?
Normálné se mi zobrazí to okno uložit soubor, ale když ten soubor stáhnu, tak má 0 bajtů a adobe reader ho není schopný přečíst.
Nevíte v čem by mohl být problém ?
asi jsem debil, ale nikde jsem nenasel funkcni odkaz, kde bych si to stahnul. 

Radim "Smrk" Trčálek
milec a překladatel WoD systému.
milec a překladatel WoD systému.
smrq píše:asi jsem debil, ale nikde jsem nenasel funkcni odkaz, kde bych si to stahnul.
klikni na kuzelne slovko Link.ShadoWWW píše: A je to kompletní překlad a o to de. Link k přímému stažení.
DRD2
"I thrust that you understand it isn't just the Narator's job to make sure everybody's having fun. It's everybody's job to make sure everybody is having fun."
- Jonh Wick, Houses of the Blooded
"I thrust that you understand it isn't just the Narator's job to make sure everybody's having fun. It's everybody's job to make sure everybody is having fun."
Jedna poznamka na ktoru som zabudol... Treba byt zaregistrovany a prihlaseny na d20.cz.
DRD2
A ještě bylo potřeba potvrdit prohlášení že vlastním originální knihy těch překladů.Mytko píše:Jedna poznamka na ktoru som zabudol... Treba byt zaregistrovany a prihlaseny na d20.cz.