Rune
- Markus
- Vrchní krutovládce; Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Rune
Rune
(anotace)

Hra používající stejný systémový základ jako Ars Magica je jedním z mála soupeřivých RPG, kde stojíte proti svým protihráčům. Každý z vás připravuje pro ostatní jednu scénu, v níž musíte dostat vikingské postavy ostatních do úzkých, ale nezabít. Námětově čeprá hra ze stejnojemnné počítačové hry a jde zejména o neustávající střety se záludnými gobliny, tajemnými trpaslíky nebo zlovolnými temnými Vikingy.
-anotaci napsal Alnag
(anotace)

Hra používající stejný systémový základ jako Ars Magica je jedním z mála soupeřivých RPG, kde stojíte proti svým protihráčům. Každý z vás připravuje pro ostatní jednu scénu, v níž musíte dostat vikingské postavy ostatních do úzkých, ale nezabít. Námětově čeprá hra ze stejnojemnné počítačové hry a jde zejména o neustávající střety se záludnými gobliny, tajemnými trpaslíky nebo zlovolnými temnými Vikingy.
-anotaci napsal Alnag
- Pieta
- sofistikovaný troll
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rune
Hra vypadá hodně zábavně, ale ještě se mi ji nepovedlo realizovat, protože na to by bylo potřeba shromáždit řadu hráčů, kteří všichni předem nastudují systém tak, aby byli schopní nejen hrát, ale i dělat vypravěče... A to se u lidí kolem mě moc nevede. Pokud není vypravěč schopný na začátku hry vyložit, o co půjde, má většinou smůlu.
Což je škoda, protože tohle je fakt hodně voňavá hra.
Což je škoda, protože tohle je fakt hodně voňavá hra.
Cicho żono, deszczyk padał, ja nie słyszał kto to gadał.
Cicho żono, deszczyk rosił, ja nie słyszał kto to prosił.
Cicho żono, deszczyk rosił, ja nie słyszał kto to prosił.