Warhammer 40.000 Roleplay - Souhrnná diskuze ke všem hrám
- Markus
- Vrchní krutovládce; Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Warhammer 40.000 Roleplay - Souhrnná diskuze ke všem hrám
Re: Rogue Trader, Dark Heresy, Space Marines
Hele, nekdo mi rikal, ze dark heresy ma zajimavej taktickej a pritom neretardovanej soubojovej system. Jak to funguje?
Maybe this world is another planet's hell.
- Aldous Huxley
- Aldous Huxley
hral som to a okrem ineho:
2x v jednom boji sa stalo ze akter combatu vystrelil davku z bezprostrednej blizkosti brokovnicou do supera pred sebou ... a netrafil ani prd.
pripadal mi ako uplne standartny mnohociesielkovy combat
2x v jednom boji sa stalo ze akter combatu vystrelil davku z bezprostrednej blizkosti brokovnicou do supera pred sebou ... a netrafil ani prd.
pripadal mi ako uplne standartny mnohociesielkovy combat
System does mother
Hram Sógarda v Dungeon World kampani PbP
Nemas s kym hrat? Chces vyskusat iny RPG system a tvoja parta to odmieta? Pozri sem!
Nemas s kym hrat? Chces vyskusat iny RPG system a tvoja parta to odmieta? Pozri sem!
To sa ti este pred tym nestalo ze si vypalil z broku a hovno trafil? alebo hodil 6 vybusných granatov do malej izby a nic sa v nej nikomu nestalo?
Btw: Kto pre boha vo warhammery 40K pouzival k zastreleniu brokovnicu. Ta sa pouziva pri skautskych vycvikoch na kartonove terce. (just joking)
Btw: Kto pre boha vo warhammery 40K pouzival k zastreleniu brokovnicu. Ta sa pouziva pri skautskych vycvikoch na kartonove terce. (just joking)
Hmm ... zatilal sa mi to nestalo, travim svoj cas inym sposobom.
Low level sluzobnici inkvizitora su radi ked maju aspon prskavku, zapalovac a toaletny papier. Brokovnica bol prepych aj ked moja tlsta v kozi navlecena a jelenim tukom natreta fanaticka vyznavacka cisara z agroplanety s menom Berta ju k dispozicii nemala.Kto pre boha vo warhammery 40K pouzival k zastreleniu brokovnicu
System does mother
- OnGe
- malý zelený křečopažout
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho popisu asi chapu, proc ji nedali bouchacku a poslali ji jako prvniAljen píše:Brokovnica bol prepych aj ked moja tlsta v kozi navlecena a jelenim tukom natreta fanaticka vyznavacka cisara z agroplanety s menom Berta ju k dispozicii nemala.

- DarthSpeedy
Sháníme na víkend (neděle 10.10., Brno) 1-2 lidi pro úvodní hru k Deathwatch. Není potřeba znalost pravidel, postavy budou připravené, jen by to chtělo alespoň nějakou znalost světa a vztahy jednotlivých organizací (Inkvizice, Astartes, Eklesiarchie apod.).
Bližší info kdyžtak v poště.
Bližší info kdyžtak v poště.
Na koniec roka FFG planuju vydat Black Crusade, kde hraci su nejaka banda prislusnikov Chaosu a cielom je stat sa daemonom (alebo rovno daemon prince?).
Co viem, tak tam nebudu classy ako v RT/DH/DW, ale kupovanim skillov/talentov si hrac vyberie prislusnost k urcitemu bohovi Chaosu (boj ocividne =Khorne, lore=Tzeentch, atd.), alebo ostane neutralny ked si bude skilly/talenty vyberat nejako vyrovnane. Cielom postavy ma byt dosiahnutie maxima renown (alebo nieco take) pred dosiahnutim 100 corruption, inak namiesto daemona sa z neho stane chaos spawn. Cele sa to ma odohravat v niecom podobnom Eye of Terror (nazov som zabudol), akurat to ma byt pri Jericho Reach, Calixis sector a mieste kde sa odohrava Rogue Trader (Corona expanse?).
Co viem, tak tam nebudu classy ako v RT/DH/DW, ale kupovanim skillov/talentov si hrac vyberie prislusnost k urcitemu bohovi Chaosu (boj ocividne =Khorne, lore=Tzeentch, atd.), alebo ostane neutralny ked si bude skilly/talenty vyberat nejako vyrovnane. Cielom postavy ma byt dosiahnutie maxima renown (alebo nieco take) pred dosiahnutim 100 corruption, inak namiesto daemona sa z neho stane chaos spawn. Cele sa to ma odohravat v niecom podobnom Eye of Terror (nazov som zabudol), akurat to ma byt pri Jericho Reach, Calixis sector a mieste kde sa odohrava Rogue Trader (Corona expanse?).
"All power demands sacrifice." - Sindri Myr, Alpha Legion
"The only good is knowledge and the only evil is ignorance." - Ahzek Ahriman, Thousand Sons
"A dagger in the dark is worth a thousand swords at dawn." -Tactica Imperium
"The only good is knowledge and the only evil is ignorance." - Ahzek Ahriman, Thousand Sons
"A dagger in the dark is worth a thousand swords at dawn." -Tactica Imperium
- Antharon
- Kontaktovat uživatele:
ja som si dnes ukradol deathwatch a som pevne rozhodnutý si ho kúpiť k meninám, vyzerá úplne luxusne
Moaaaar!!!! - [móur] - The provided level of material relevant to my interests is insufficient to meet my personal required needs.
O Dark Crusade je čosi na d20.cz: http://www.d20.cz/blog/Gurney/51123.i0.html
Preklady [preklad/korektury/layout]:
Wilderness of Mirrors: 100%/99%/0
In a Wicked Age, CZ: 100%/100%/0
FATE SK: 100/100/0
Wilderness of Mirrors: 100%/99%/0
In a Wicked Age, CZ: 100%/100%/0
FATE SK: 100/100/0
- Invictus
- Nerozhodný volič
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kam všude to položit, tak to pokládám i zde:
Warhammer 40,000 Concepts od Philipa Sibberinga
http://www.philipsibbering.com/WH40KRP/ ... ndex.shtml
Rozpracované nápady k současnému settingu W40K i nějaký ten exkurz do historie, dobře propojené, jako zdroj fluffu nápadů a vnitřní logiky settingu docela fajn.
Rozpracované nápady k současnému settingu W40K i nějaký ten exkurz do historie, dobře propojené, jako zdroj fluffu nápadů a vnitřní logiky settingu docela fajn.
Iron Within
Iron Without
Iron Without
- OnGe
- malý zelený křečopažout
- Kontaktovat uživatele:
ehm, tohle neni o nic lepsi nez jakakoliv jina fan-fikce. Jako zdroj FAKT nebratInvictus píše:Nevím kam všude to položit, tak to pokládám i zde:
- Invictus
- Nerozhodný volič
- Kontaktovat uživatele:
No jasně je to neoficiální, a jsou to jen takové koncepty. Nic víc za tím třeba nehledat.
Iron Within
Iron Without
Iron Without
- Conlai
- Správce rozbitých snů; Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, přece bychom nechtěli hrát v nějakém jiném, něž tom skutečném a pravém WH40K universu. :>;o)
Díky, Invikte, ta stránka je super.
Díky, Invikte, ta stránka je super.

To ne, no. To bys byl fakt smutny maly clovek, kdyby ses nedrzel kanonu.Conlai píše:Jasně, přece bychom nechtěli hrát v nějakém jiném, něž tom skutečném a pravém WH40K universu. :>;o)
Maybe this world is another planet's hell.
- Aldous Huxley
- Aldous Huxley