Resolve -- Odhodlanost
? Pokud ne, tak bych si dovolil aktualizovat klic. To jsme se hezky shodli

Moderátor: smrq
Tvůj příklad je s prominutím úplně zcestný (to je ta tvá oklika) a nerepresentuje podle mého ani jednu za navrhovaných vlastností, tohle je schopnost nenechat se zklamat. Rozhodný člověk v takovém případě poté, co se dá dohromady, vymyslí nějaký nový přístup, kdežto odhodlaný se pokusí v dané věci jít dále bez zrádce a nosnou ideu najít v něčem jiném, pokud je to možné.muj nevetsi spojenec je zradce a ze hlavni pilir toho vseho na cem stavim je blbost, tak proste jsem schopny se presto relativne rychle prenest a jsem i nadale schopny se rozhodovat, rychle se vzpamatovat.
Wits. Wits. WITS. Nemá NIC společného s Resolve. Pojmenovat takto Resolve je tudíž zcela zjevně zavádějící a nepřesné.Izarias píše:Rozhodnost je naproti tomu vlastnost se rychle rozhodovat
To nemá nic společného s Tvou oblíbenou "Rozhodností", to je prostě tvrdohlavost. Rozhodný člověk se rozhodne rychle/správně. To, že se později nechá přesvědčit někým jiným o své chybě (ať už skutečné či domělé) je o jeho charakteru, ne o tom, jak moc se umí sám rozhodovat.Izarias píše:pokud už se rozhodneš, tak si stát za svým.
Wits, Wits, WITS. Nemá NIC společného s Resolve a pojmenovat... viz výše.Izarias píše:Je to schopnost zareagovat na situaci.
Gratuluji k velmi dobrému popisu psychického atributu Wits. My se tu ale bavíme o Resolve.Izarias píše:Nerozhodný člověk je v mnoha situacích v prdeli. To je dle mého zázoru přesně to, co je vlastností Resolve myšleno.
Prave. jak rikal tukan, tohle je Wits neboli Duvtip. A taky trochu Vyrovnanost (Composure) protoze napriklad kdyz si hazim jestli mne nekdo prekvapi tak to delam pomoci Duvtipu + Vyrovnanosti.Rozhodnost je naproti tomu vlastnost se rychle rozhodovat a pokud už se rozhodneš, tak si stát za svým. Je to schopnost zareagovat na situaci. Nerozhodný člověk je v mnoha situacích v prdeli. To je dle mého zázoru přesně to, co je vlastností Resolve myšleno.
Sem bisexuál a je nás většina.Tuk-Enek píše:Izarias: Ah... víš... já JSEM v tomhle směru tolerantní člověk. Opravdu mi nevadíte. Ale... A TAK DÁL BLA BLA BLA.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 host