články z rpg.sk

Archiv moderátorských diskuzí. Skryto očím veřejnosti.
Uživatelský avatar
Markus
Vrchní krutovládce; Administrátor
Příspěvky: 9731
Registrován: 18. 8. 2001, 23:00
Bydliště: Mnohovesmír! Brno!
Kontaktovat uživatele:

Články z rpg.sk

Příspěvek od Markus » 11. 1. 2007, 12:16

Prosba:

Když se teď vytvoří téma ke článku na rpg.sk, má následující formát:

Název tématu: {Název článku}
Text tématu: Na rpg.sk se objevil nový článek {název článku}. Šup tam!

Můžete to prosím změnit na
Název tématu: [článek] {Název článku}
Text tématu: Toto je diskuze ke článku {název článku}. Těšíme se na vaše názory, postřehy a komentáře.

Děkuji

Uživatelský avatar
Sirien
Pragmatik
Příspěvky: 7056
Registrován: 6. 6. 2004, 17:10
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirien » 11. 1. 2007, 14:26

Ehm... proč to prostě nepřepíšeš aby se to tak zobrazovalo samo???
Kostka, http://www.d20.cz
- překlady her (DnD, Fate a další)
- stovky článků (tipy k hraní, recenze, design a teorie, ...) a diskusí
- skupinové sekce s rozsáhlou podporou
...a mnohé další.

Překlady Fate: Překlad Fate 4e Core, Překlad FAE: Fate Accelerated, DnD 5e: Dungeons and Dragons 5e

Uživatelský avatar
Markus
Vrchní krutovládce; Administrátor
Příspěvky: 9731
Registrován: 18. 8. 2001, 23:00
Bydliště: Mnohovesmír! Brno!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Markus » 11. 1. 2007, 14:44

Pro případ, že by to nebylo jasné:
Potřebuju, aby někdo přepsal script, který automaticky vytváří témata. Já se ve scriptech hrabat neumím.

Uživatelský avatar
Pjotr
Strojník
Příspěvky: 532
Registrován: 9. 9. 2001, 23:00
Bydliště: Praha@Zeme / Mirros@Mystara
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pjotr » 12. 1. 2007, 00:07

Upraveno.

Pořád ale nefunguje diakritika, nevím kdy se k tomu dokopu.

Edit: už jsem se dokopal.

Uživatelský avatar
Markus
Vrchní krutovládce; Administrátor
Příspěvky: 9731
Registrován: 18. 8. 2001, 23:00
Bydliště: Mnohovesmír! Brno!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Markus » 12. 1. 2007, 13:03

Díky!

Uživatelský avatar
Markus
Vrchní krutovládce; Administrátor
Příspěvky: 9731
Registrován: 18. 8. 2001, 23:00
Bydliště: Mnohovesmír! Brno!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Markus » 21. 1. 2007, 23:07

Další prosba - v tuhle chvíli se pro název tématu používá jen první slovo z nadpisu článku. Nešlo by to udělat tak, že by se použil celý nadpis?
Ty nadpisy snad nejsou tak dlouhé, aby to kolidovalo s maximální délkou názvu tématu v PHPbb.

Díky!

Uživatelský avatar
Pjotr
Strojník
Příspěvky: 532
Registrován: 9. 9. 2001, 23:00
Bydliště: Praha@Zeme / Mirros@Mystara
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pjotr » 21. 1. 2007, 23:59

Používá se celý nadpis, tak jak je zadaný.

Uživatelský avatar
Markus
Vrchní krutovládce; Administrátor
Příspěvky: 9731
Registrován: 18. 8. 2001, 23:00
Bydliště: Mnohovesmír! Brno!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Markus » 22. 1. 2007, 12:41

Právě že nepoužívá. Musím to přepisovat ručně. (všechna témata v Tajných článcích jsou ručně upravená)

Například teď jsem na RPG.sk hodil článek "Ženy a RPG" (link)

Na Fóru se mi zobrazilo ale jenom "Ženy" (link).

Uživatelský avatar
Markus
Vrchní krutovládce; Administrátor
Příspěvky: 9731
Registrován: 18. 8. 2001, 23:00
Bydliště: Mnohovesmír! Brno!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Markus » 22. 1. 2007, 12:51

Ještě jedna prkotina:

Můžeš prosím mezi tag [článek] a název článku doplnit mezeru? Tj, aby to nebylo:
[článek]Název
ale:
[článek] Název

Díky. A promiň, že pořád otravuju.

Uživatelský avatar
Pjotr
Strojník
Příspěvky: 532
Registrován: 9. 9. 2001, 23:00
Bydliště: Praha@Zeme / Mirros@Mystara
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pjotr » 22. 1. 2007, 13:03

Mezeru jsem opravil, ale kde se ztraci zbytek nadpisu nevim. Zkus to pls jeste.

Edit: jeste jsem to kontroloval, zbytek nadpisu se musi ztracet uz nekde po ceste.

Uživatelský avatar
Markus
Vrchní krutovládce; Administrátor
Příspěvky: 9731
Registrován: 18. 8. 2001, 23:00
Bydliště: Mnohovesmír! Brno!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Markus » 22. 1. 2007, 13:10

Vyzkoušeno. Přibyl článek "Node", mělo to být "Node 7".

Bohužel teď kvůli jednomu technickému problému nemůžu posílat další články, takže to nevyzkoušíme. :-?
(Nicméně tenhle problém s tím 100 % nemá nic společného - je způsobený upgradem databáze minulý týden. Fórum ty nadpisy osekává už od začátku.)

Za mezeru dík.
Edit: jeste jsem to kontroloval, zbytek nadpisu se musi ztracet uz nekde po ceste.
Znamená to, že problém je ve scriptu použitém na rpg.sk?

Uživatelský avatar
Pjotr
Strojník
Příspěvky: 532
Registrován: 9. 9. 2001, 23:00
Bydliště: Praha@Zeme / Mirros@Mystara
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pjotr » 22. 1. 2007, 13:20

Nejspíš. Skript s nadpisem nic nedělá, viz upozornění na články, které jsem teďka nahodil.

2 crowen: napada me cim by to mohlo byt, zkus na ten nadpis pred poslanim pouzit urlencode.

Uživatelský avatar
crowen
Administrátor
Příspěvky: 3263
Registrován: 11. 9. 2004, 11:51
Bydliště: bb [svk] / dublin [irl]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crowen » 22. 1. 2007, 14:24

Pjotr píše:Nejspíš. Skript s nadpisem nic nedělá, viz upozornění na články, které jsem teďka nahodil.

2 crowen: napada me cim by to mohlo byt, zkus na ten nadpis pred poslanim pouzit urlencode.
vies mi pls napisat ako? ja do toho nevidim :oops:

Uživatelský avatar
Pjotr
Strojník
Příspěvky: 532
Registrován: 9. 9. 2001, 23:00
Bydliště: Praha@Zeme / Mirros@Mystara
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pjotr » 22. 1. 2007, 14:31

Nějak takhle

Kód: Vybrat vše

$osetreny_titulek = urlencode($promenna_titulek);
fopen("http://rpgforum.jinak.cz/rpgsk.php?id_clanku=$promenna_id&titulek_clanku=$osetreny_titulek", "r");

Uživatelský avatar
crowen
Administrátor
Příspěvky: 3263
Registrován: 11. 9. 2004, 11:51
Bydliště: bb [svk] / dublin [irl]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crowen » 23. 1. 2007, 12:13

vdaka

Zamčeno

Zpět na „Archiv moderátorů“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host