chtěl jsem založit tohle možná trochu kontroverzní, téma a tak jsem se na Markovu radu rozhodl udělat anketu o tom, jestli by o něj byl zájem, případně jak by mělo ve finále vypadat.
O co jde ?
Někteří z vás určitě máte svoje stránky nebo blog, kde se věnujete RPG. Dost lidí taky vyvýjí vlastní systém nebo setting, píše překlady k pravidlům, nebo třeba i zápisy ze svých her. Každý určitě ocení nějakou zpětnou vazbu, ale ne vždy se jí dočká v takové míře, jak doufal.
Jedním z důvodů je určitě i ten, že lidi o vás (vašich stránkách, blogu, whatever) prostě neví. Třeba by si to i přečetli a okomentovali, ale prostě to nenajdou, protože zrovna nemají čas a / nebo náladu hledat na netu články věnované RPG.
Proto jsem chtěl vytvořit takové téma, které by upozorňovalo na vaše nově vzniklá díla.
Z hlediska autorů jsou výhody jasné, ale myslím že i pro ostatní by to mohl být přínos.
Beru to tak, že tady na fóru je třeba dost zajímavého materiálu, ale člověk se musí skrz všechno proklikat a aktivně ho vyhledávat, což může být jednak nuda, jednak to zabírá čas, a jednak pořád nemusíte najít to, co by vás zajímalo (rozumnějte: někde může být zahrabanej článek který by vás zajímal, ale nenajdteho ho). Navíc by linky vedly i mimo fórum a ne každej si třeba chce zakládat téma v sekci webových stránek.
Takhle by jste si hodili tohle téma do záložek a koukli co je nového, nemuseli by jste se už proklikávat skrz fórum nebo kontrolovat ostatní stránky (přinejmenším ne ty, které by jste tu našli).
Jak bych si to zhruba představoval:

Neočekal bych asi extrémní nával příspěvků, takže by bylo fajn přidávat sem i odkazy na nějaké vaše starší práce. Pokud chcete, můžete přihodit i nějakej ten banner.
Příklad příspěvku:
I kdyby se náhodou někdo "zvenčí" o takovýmhle spamerským tématu dozvěděl a zaregistroval se, jen aby zviditelnil nějaké svoje dílo, tak se snad stejně nic nestane. Vždyť kolik z těch 1150 uživatelů je opravdu aktivních ? Maximálně by takového člověka mohlo zaujmout i něco jinýho tady na fóru než jenom propagace vlastního díla, což určitě není na škodu.Johny_z_Montany píše:Proč mám rád D&D
-můj článek o tom, co se mě osobně líbí na D&D
-snažil jsem se taky shrnout, proč hodně lidí preferuje D&D nad jinými systémy a vyvrátit některé pomluvy, které proti němu jiní lidé šíří
-následuje diskuse o obsahu článku, rád uvidím jakoukoliv odezvu
Ještě moc nevím, jak bych ho případně nazval, chtělo by to nějakej cool slogan.

Co si o tom všem myslíte ? Nějaké návrhy na finální podobu, pravidla ?
Co by se případně muselo změnit, aby jste tuhle myšlenku podpořili ?