Já se za nás budu opakovat (ale tentokrát to vážně přivezeme!):
Z minulého víkendu mám vyzkoušený a vcelku kladně přijatý oneshot z prostředí Ravnburghu (upraveno pro DrD 2). Trochu blbé je, že využívám některé domy a hexy, takže je to hra vhodná spíš pro ty, kteří to komplet nečetli, popř. jim nevadí opravdu hodně otevřená hra.Upoutávka k dobrodružství píše:Uprostřed noci vás vzbudí lomoz dole v hostinci U ježkových očí. Napůl rozespalí lezete z postelí zjistit, co se děje. Navzájem se pořádně neznáte - do Ravnburghu jste přijeli teprve před pár dny na pohřeb vašeho společného přítele. Dnes odpoledne jste se s Bartem naposledy rozloučili a večer na něj s ostatními vzpomínali na smuteční hostině. O to větší je vaše překvapení, když v hostinci narazíte na Barta, špinavého, pobledlého a zmateného, ale očividně venku z rakve. Co děláte...?
Ta shoda jmen je opravdu pouze náhodná, ale třeba by se nám z toho podařilo udělat zajímavý experiment
Fallout se mnou posledně už pár lidí hrálo. Tohle je opět zasazené mezi první a druhou hru a opírá se o známé reálie. A zas bych na to asi vzal přizpůsobené WoD.Deník správce Vaultu píše:Po letech úspěšného ukrývání před světem se tu předevčírem objevila skupina raněných ubožáků. Podle všeho na nás narazili jen náhodou a nepřežijí dost dlouho, aby pozici Vaultu a osady mohli prozradit někomu dalšímu. Podle jejich vyprávění se ale nedaleko formuje nová hrozba a jestli nás našli tihle, může se to podařit i jiným. Měl bych dát dohromady pár postradatelných loserů a poslat je co nejrychleji na průzkum...
Hlásím se.
Ditto.
Cokoli. Neznám ani jedno. Druhá možnost mě láká o trochu míň než první a třetí, ale nepohrdnu ani tou.
Chci.boubaque píše: ↑18. 4. 2018, 15:22Pokusím se dát do sleziny dohromady hratelnou verzi Sangréalu (artušovští rytíři and stuff, co bojují spíš sami se sebou než s okolím; je to o jednotlivých příbězích těch rytířů, hodně vyprávěcí, hráči mají velké obsahové pravomoci včetně vlády nad vývojem příběhu jejich postavy). Kdyby se našli další 3–4 lidi na alfa/betatest, bylo by to úžasné ;)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host