Příspěvek
od Nekra » 2. 4. 2017, 20:24
Hra U stolu je bezpochyby originální nápadem na hraní "hráčů". Pravidla jsou poměrně čtivá a ani nejsou tak dlouhá, jak na první pohled vypadají, protože od 9. stránky začíná přehled "hráčů" - docela dost druhů. Také mi přišla poměrně matematická, na "první dobrou" jsem nestihl pobrat, jak, co, kdy, a s čím se porovnává - je tam toho prostě dost. Možná ve formě nějaké kartičky s přiřazováním proměnných bych to pobral líp.
Ohledně hraní nepatřím do cílové skupiny - hra na mne působí příliš "meta" dojmem - když kromě činnosti "hráčů" může hráč popisovat i činnost postavy "hráče" - to je další vrstva navíc
Proběhlo ke hře nějaké testování? Takhle po přečtení mne totiž napadá, že levelování "hráče" na 10. level by ji mohlo příliš prodloužit; tak mne zajímá, jestli to bylo nastaveno na základě praktikých testů, vypočteno, či odhadnuto.
Pro slušný lidi: Do uvolnění schránky mi nepište SZ!
(130829092016)
Herní preference:
Fyzický crossgender <3.(hráč-postava)
--Akceptovatelné styly hraní (dle systému):
Hack and Slash-Plnění cílů, boje. Kostky. Málo RP, možná simulace.
(Imerzivně) Simulační hra okořeněná dramatem- Ztvárňování charakterů. Gamismus ruší. Občas drama.
Dramatická hra s případnou imerzí/simulací-Dramatické akce. Občas hlubší prožitky.
-Mám problém s kombinací gamismu A dramatu. (Vyjma Wushu)