Pěkná hra. Vložené fotografie se mi moc líbí. Layout je moc hezký. (Až na zarovnání do bloku, případně dva sloupce

).
Pár mých poznámek...
1) Prostředí. Nemůžu si pomoct, ale prostředí mi strašně připomíná
tohle. Nevím, jestli je shoda čistě náhodná, ale na druhou stranu není špatné si na hmyzáky posvítit i v jiném systému
2) "Pravidlo dvanácti" mě poměrně pobavilo. Nadesignované to je dobře. Možná až na "vymazání" Znamení. Že by někdo za dobrodružství jednal 12x proti svému Znamení, to se nejspíš nestane...
3) Tvorba postavy. Přijde mi, že některá povolání a zločiny se v podstatě prolínají nebo i duplikují. Například povolání Hacker a zločin Hacking... To mi přijde trochu jako chyba.
4) Splynutí. "Keď sa vaša postava nakazi spórami, hodte 2k6, to je hodnota vlastnosti Splynutie." Toto jsem (zpočátku) pochopil tak, že v okamžiku, kdy je postava nakažena, získá 2k6 bodů Splynutí. Až z pozdějšího mi vyplynulo, že se tímto určí maximální hranice Splynutí. Je to tak?
5) Zdroje. "Pri tvorbe postavy si hoďte 2k6 a pripočítajte hodnotu vlastnosti Prefíkaný. To sú vaše počiatočné zdroje. Rozdeľte si ich medzi Vybavenie a Kontakty." Takže například když je výsledek 12 a vezmu si 5 Kontaktů, budu mít 7 kusů Vybavení nebo 7 kreditů na nákup Vybavení?
6) Předměty. Na škále cen předmětů mi také chybí "desítky až stovky". Jakou má kapacitu Baterka (1)? Podle zařízení, do kterého se dává? V odstavci Regenerace je uvedeno, že Zranění a Vyčerpání se dá odstranit léky nebo povzbuzujícímí látkami, ale v seznamu předmětů žádné nejsou...
7) Splynutí a ovládnutí. Tyto mechaniky se mi líbí. Myslím si, že v této podobě (hod na ztrátu kontroly nad postavou) ses této kuchyňové ingredience zhostil asi nejlépe ze všech.
8 ) Bestiář Morgrugů. Letec u sebe nemá uvedená Křídla!
9) Podobně jako Ecthelionům mi tu chybí nějaká hlavní zápletka, nějaký cíl. Zatím to totiž vypadá tak, že všechny postavy umřou, ať už udělají cokoliv... Je možné se z nakažení nějak vyléčit? (respektive je možné si snižovat Splynutí?) Je možné se z planety nějak dostat? Je možné porazit Královnu?
Celkově tedy úplně nevím... Mechaniky se mi líbí, ale jelikož prostředí je pro mě už známé, asi bych podle nich chtěl hrát nějakou jinou hru. Na druhou stranu Morgrug je v letošní Kuchyni jediné ryzí sci-fi, takže i tento fakt mu může trochu pomoci. Necháme se překvapit