Jinak, stejně jako jonka, děkuji že jste si našli čas všechny hry přečíst a okomentovat, muselo to sežrat spoustu volného času a na komentáře jsem zvědavý.
Uff, tak ahoj a dobrou noc.
To je pravda, kdyby se to nevyhlásilo, tak bych to stejně chtěla vědět. Ani mě nepřekvapilo, že jsem byla na 12. místě (no co, účastnila jsem se poprvé) a i to beru jako úspěch ( kdyby mě diskvalifikovali pro porušení pravidel apod. tak bych nebyla ani na 12. místě).Markus píše: Uvažoval jsem, že by se vůbec nemělo vyhlašovat pořadí mimo první tři příčky, protože to jen svádí k nepěknému porovnávání na lepší/horší, případně dělení na vítěze/poražené. Hry vespodu tabulky přitom často mívají lepší nápady než ty vepředu, ale trpí např. tím, že autor neměl dost času nebo některými nedostatky ve zpracování (např. absence případů či mlhavá vysvětlení). Nakonec jsem to teda neřešil a nechal čísla čísly, protože mi došlo, že i kdyby se zatajila, stejně byste je chtěli vidět.
Myslis ze budes stihat nieco spachat neskor a hodit to sem do fora? Myslim ze to autorom pomoze a motivuje ich do dalsieho rocnikaInvictus píše:Markus: Poslal jsem ti ty tři kompletní hodnocení, bohužel na víc nebyl čas. Škoda.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host