Příspěvek
od Markus » 13. 3. 2012, 11:39
Taak... Markus jede určitě. Budu se na vás těšit.
Využiju téhle příležitosti k tomu, abych oficiálně oznámil, že tohle bude poslední Slezina, kterou zařizuji. Ne že bych plánoval na Sleziny přestat jezdit, to ne, akorát jsem už po těch letech unavený... tohle bude naše třináctá Slezina, byl jsem na všech, aspoň 8 (?) z nich jsem zařizoval. Nebudu se tvářit, že je to kdovíjaká pekelná fuška, ale i tak jsou starosti se sháněním chaty, pohlídáním všeho, vybíráním peněz, organizací úklidu, dohlédnutím na to, aby všechno bylo tak, jak má. Už mě to nebaví, je na čase, aby to převzal někdo jiný. Samozřejmě budu rád jezdit na Sleziny i dál, ale už čistě bezstarostně. A pochopitelně nabízím plnou podporu tady na webu se zakládním sekcí, upoutávek atd.
Co to znamená praktiky: že jestli si někdo jiný nevezme na starost organizaci, tak podzimní Slezina nebude, protože já ji zařizovat nehodlám. A praxe napovídá, že podzimní Slezinu je třeba začít zařizovat ihned po té jarní, protože chaty bívají zarezervované dost měsíců dopředu a například už v létě se nic nedá sehnat.