Ebon Hand píše:Jonka: Ten tvůj FATE workshop mě velmi zajímá, hledám nějaký jednoduchý systém, kde bych mohl odehrát post apo hru v Praze po atomový válce. A rád bych viděl jeho aplikaci a jak ho chytit za správný konec. Pokud to realizuješ, tak toto mění můj status z přijedu možná na přijedu určitě.
Mně to taky hodně zajímalo, a když jonka nejede (dobře žes na to upozornil, mně to nedošlo, když se odhlásil), tak bych byl ochotný se na to i nějak připravit, ale bohužel objem jonkových zkušeností já nemám a hlavně jako vypravěč jsem ve FATE vedl jen jednu hru, kde se ještě navíc systém skoro nepoužíval.Ebon Hand píše:Jonka se vyjádřil, že nejede, tak pevně doufám, že toto někdo realizuje. Přiznám se, že to pro mě byla jedna z hlavních atrakcí. To myslím naprosto vážně.
Takže pokud to chceme nějak zorganizovat, tak bych to zkusil tak, že z toho uděláme lehce moderovanou diskusi, která by mohla přejít v nějaký krátký herní pokus, nebo aspoň nějaké modelové situace. K tomu bude ale potřeba, aby se předem nashromáždilo aspoň pár otázek, nad kterými se můžou všichni zamyslet už předem. Z jonky se pokusím vytáhnout aspoň něco z toho, co nám chtěl představit on, a sám dám dohromady nějaké svoje poznatky ohledně FATE. Pokud by měl někdo něco dalšího, co by chtěl přednést (postřeh, nápad, netradiční využití nějaé mechaniky, hack/úpravu, ...), sem s tím.
Pokud by někdo, kdo má s FATE víc zkušeností než já, chtěl vést ať už diskusi nebo hru, nechť se nezdráhá přihlásit