FAQ Star Wars D20 Open Gaming
- Dalcor
- Vévoda z Knightlundu
- Kontaktovat uživatele:
Zde Char Sheety> http://www.emass-web.com/
Ale stejne budou prekonstructed chars
Hlasil se TUKAN a BAZI nakonec mozna prijede
Ale stejne budou prekonstructed chars
Hlasil se TUKAN a BAZI nakonec mozna prijede
jo vy mate az TAKHLE malo lidi? hjuu. chtel jsem se prijit jen podivat, ale mozna ze budu i hrat, kdyz jste takhle v riti.
Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect.
- Frank Wilhoit: The Travesty of Liberalism
- Tůma's Revenge
- Kontaktovat uživatele:
- Tůma's Revenge
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuju účast. Neděle v 11 v ČR, jak mi psal Dalcor.
Kostka, http://www.d20.cz
- stovky článků (tipy k hraní, recenze, design a teorie, ...) a diskusí, skupinové sekce s rozsáhlou podporou, ...a mnohé další.
Překlady Fate: ONLINE, PDF v grafice; všechny základní knihy, autorské blogy a další; vlastní Star Wars
Překlady Dungeon's & Dragons 5e: ONLINE, PDFka v grafice (všechna pravidla, 10+ kampaní a dobrodružství)
Překlady Shadowrunu: 6. edice v PDF, překlad 5. edice,
Překlady Sawage Worlds: PDF v grafice
Překlad Apocalypse World: ONLINE, PDF v grafice
- stovky článků (tipy k hraní, recenze, design a teorie, ...) a diskusí, skupinové sekce s rozsáhlou podporou, ...a mnohé další.
Překlady Fate: ONLINE, PDF v grafice; všechny základní knihy, autorské blogy a další; vlastní Star Wars
Překlady Dungeon's & Dragons 5e: ONLINE, PDFka v grafice (všechna pravidla, 10+ kampaní a dobrodružství)
Překlady Shadowrunu: 6. edice v PDF, překlad 5. edice,
Překlady Sawage Worlds: PDF v grafice
Překlad Apocalypse World: ONLINE, PDF v grafice
hele ja jsem si puvodne delal srandu, ale ted jsem zjistil ze jedu v noci ze soboty na nedeli predelavat nejaky drobnosti na par serverech, takze mozna fakt nebudu moc na brzke vstavani.
Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect.