D&D Aréna
Ale jo, snad se k něčemu dostanu... proběhlo to podle všech očekávání (ať už si pod tím představuje kdo chce co chce...) All hail the winner, Fibrizo!Quasit píše:Bude nějaký report? Jsem celkem zvědavý, jak to proběhlo...

In nomine Ordinis! & La vérité vaincra!
Tohle byl kdysi taky můj domov. R.I.P.
Gratuluji Fibrizovi který mě dvojitým kritkem v prvním kole načal a ve druhém dodělal dalším!
Jinak jsem si zahrál vcelku dobře ale myslím, že s klasickou postavou by to bylo mnohem zajímavější. Někdy můžeme zkusit arénu s postavami z Open Gamingu (rozuměj: Sebranka Flákači a Sever).
Navíc jsem spíše typ na Role-playing než na fight! Ale bylo to skvělý!!!
Jinak jsem si zahrál vcelku dobře ale myslím, že s klasickou postavou by to bylo mnohem zajímavější. Někdy můžeme zkusit arénu s postavami z Open Gamingu (rozuměj: Sebranka Flákači a Sever).
Navíc jsem spíše typ na Role-playing než na fight! Ale bylo to skvělý!!!

Act quickly and trust in the dice. If you win it looks decisive.
If you lose, it looks decisive, but unlucky.
If you lose, it looks decisive, but unlucky.
jo, bylo to skvely, Arena je dobra zabava na jeden den, ale roleplay je zabavnejsi zase z dlouhodobejsiho hlediska....
ty kritikače byly opracdu HNUSNA vec, kritikac, kritikac a shocking grasp jako bonus v jednom kole za 50 jednim vrzem,.... je fakt, ze sem mel strašnou megahaluz, vzdyt 1/4 hodu byly kritikače
ty kritikače byly opracdu HNUSNA vec, kritikac, kritikac a shocking grasp jako bonus v jednom kole za 50 jednim vrzem,.... je fakt, ze sem mel strašnou megahaluz, vzdyt 1/4 hodu byly kritikače
Stručné shrnutí pro ty, kteří tam nebyli, aby mohli zaplakat nad tím oč přišli...
Organizační poznámka č. 1: Z přihlášených ti přijde polovina.
Skutečně se dostavil poměrně komorní počet hráčů, což značí dvě možnosti, buď jsou munchkini v zemích českých na vyhynutí a nebo je to těma prázdninama. Každopádně se ukázalo, že kdyby tam přišlo víc hráčů, souboje by se taky mohly protáhnout až do pozdního věčera.
Organizační poznámka č. 2: Dobrý úmysl se vždycky zvrhne.
Pro případ malého počtu účastníků jsem měl připraven záložní plán v podobě krátkého dobrodružstvíčka v ulicích města. Nicméně postavy okázale ignorovali všechny prvotní náznaky, vysmály se nebezpečenstvím hostince U tří oslíků (tedy někteří) a nakonec se v aréně rubali tak dlouho až padla noc...
Účastníci turnaje, kteří postoupili do užší kvalifikace
-----------------------
• Ruby-eye (Fibrioo)
• Durin (Warhammer)
• Meldin (sám za sebe)
• za trpaslíka, jehož jméno si za boha nepamatuju (Jiron)
• Tanečník (NPC by Alnag)
• Tiberius (NPC by AndTom)
• Athanatos (royal champion NPC by Alnag)
• Ugluk (NPC by Alnag)
Nejzajímavější události v kostce
---------------------------------------
• V souboji Meldina s Tanečníkem na sebe oba seslali neviditelnost, čímž patřičně naštvali publikum připravené o podívanou. Naštěstí bylo možno sledovat bitku přivolaného medvěda s orlem.
Víc se mi to rozepisovat nechce, možná že by se o nějaké zajímavé zážitky měli podělit hráči...
Organizační poznámka č. 1: Z přihlášených ti přijde polovina.
Skutečně se dostavil poměrně komorní počet hráčů, což značí dvě možnosti, buď jsou munchkini v zemích českých na vyhynutí a nebo je to těma prázdninama. Každopádně se ukázalo, že kdyby tam přišlo víc hráčů, souboje by se taky mohly protáhnout až do pozdního věčera.
Organizační poznámka č. 2: Dobrý úmysl se vždycky zvrhne.
Pro případ malého počtu účastníků jsem měl připraven záložní plán v podobě krátkého dobrodružstvíčka v ulicích města. Nicméně postavy okázale ignorovali všechny prvotní náznaky, vysmály se nebezpečenstvím hostince U tří oslíků (tedy někteří) a nakonec se v aréně rubali tak dlouho až padla noc...
Účastníci turnaje, kteří postoupili do užší kvalifikace
-----------------------
• Ruby-eye (Fibrioo)
• Durin (Warhammer)
• Meldin (sám za sebe)
• za trpaslíka, jehož jméno si za boha nepamatuju (Jiron)
• Tanečník (NPC by Alnag)
• Tiberius (NPC by AndTom)
• Athanatos (royal champion NPC by Alnag)
• Ugluk (NPC by Alnag)
Nejzajímavější události v kostce
---------------------------------------
• V souboji Meldina s Tanečníkem na sebe oba seslali neviditelnost, čímž patřičně naštvali publikum připravené o podívanou. Naštěstí bylo možno sledovat bitku přivolaného medvěda s orlem.
Víc se mi to rozepisovat nechce, možná že by se o nějaké zajímavé zážitky měli podělit hráči...
In nomine Ordinis! & La vérité vaincra!
po bitce v baru, kde pak zůstali ležet 2 mrtvoly se přiřitila městská stráž, přičemž následoval zběsilý uprk všech hostů kromě dvou. stáž prohledla sal, mrtvol si nevšimala a dalla si pivo...
polemizace OT o pečených krysach a jak se vyrabi ve fantasy trpasličí kečup...přírodně z goblinu při závale a umělý v lisu...
"ten děda tu už není?" "Ne" "hmmm....jen jestli z něho neni ta kýta, tady bych se nedivil ničemu...)
polemizace OT o pečených krysach a jak se vyrabi ve fantasy trpasličí kečup...přírodně z goblinu při závale a umělý v lisu...
"ten děda tu už není?" "Ne" "hmmm....jen jestli z něho neni ta kýta, tady bych se nedivil ničemu...)