Hledám RPG hráče z Jihlavska
Hledám RPG hráče z Jihlavska
Hledám nějaké hráče z Jihlavska, nejlépe přímo z Jihlavy, kteří by měli zájem o nějaké blíže nespecifikované RPG hraní s důrazem na určitou hráčskou přípravu, časté obměňování a zkoušení různých her, spousty one-shot her a různé feelingové hraní. Už zde vedu jednu družinku v systému DrD II, ale rád bych se vyřádil i v jiných PRG systémech a zkusil vše od Úletu, přes komedii až po horror. Hledám opravdu zodpovědné hráče, kteří po příchodu na session dokáží vypnout a užít si aktivním způsobem hru, dodat popř. i zpětnou vazbu, klidně přijít s vlastním nápadem, zastoupit roli PH, GM, PJ atp...
Budu rád za každý ohlas.
Budu rád za každý ohlas.
Re: Hledám RPG hráče z Jihlavska
hike je tak od tebe pobliz a zyt z trebice 

- eerieBaatezu
:>;o) Kdy se hraje?Roubíček píše:, nejlépe přímo z Jihlavy,
Hrajeme RPG ve Velkém Meziříčí. Vždy tak jednou za čas one-shot Střepů snů... Téma a žánr se mění, je to ale vždy hodně povedené. Myslím, že vždy všichni odešli spokojení... Kluci by taky rádi hráli DrD 2, ale to už potřebuje pravidelnější scházení a na to (bohužel) nemáme moc čas. (Teda alespoň já ne, protože jsem víceméně v Praze.)
PetrH: Tak jsem se na ně koukal... Polička je ještě za Žďárem a Třebíč... no nevím, jestli by se jim chtělo dojíždět do Jihlavy, jelikož já rozhodně nejsem schopen dojíždět za nimi.
eerieBaatezu: To je supr, že se někdo takhle ozve. Odkud jsi přímo?
Pepa: Bohužel já sám jsem dost omezený v možnosti cestování. A pochybuji, že když můžete hrát tam, chtělo by se vám ještě dojíždět do Jihlavy.
eerieBaatezu: To je supr, že se někdo takhle ozve. Odkud jsi přímo?
Pepa: Bohužel já sám jsem dost omezený v možnosti cestování. A pochybuji, že když můžete hrát tam, chtělo by se vám ještě dojíždět do Jihlavy.