Hledám hráče na DrD2
Hledám hráče na DrD2
Hoj,
po letech jsem se rozhodl opět pilovat své GM dovednosti a složil skupinku o třech až pěti lidech na pravidelné online hraní. Zatím jsme odehráli několik příběhů a je třeba doplnit družinu.
Používáme Discord. Hraní je zatím více narativní ve stylu volně propojených příběhů, které možná začnou časem skládat větší obraz. Nová postava tak bude již trochu více svázána příběhem, aby do něj zapadla (což domluvíme při tvorbě)
Hledám hráče, který preferuje otevřenou komunikaci, je tolerantní k ostatním a má jistou zodpovědnost vůči časové investici ostatních.
Kontaktujte mě rovnou na discordu: DrLizard#2803
po letech jsem se rozhodl opět pilovat své GM dovednosti a složil skupinku o třech až pěti lidech na pravidelné online hraní. Zatím jsme odehráli několik příběhů a je třeba doplnit družinu.
Používáme Discord. Hraní je zatím více narativní ve stylu volně propojených příběhů, které možná začnou časem skládat větší obraz. Nová postava tak bude již trochu více svázána příběhem, aby do něj zapadla (což domluvíme při tvorbě)
Hledám hráče, který preferuje otevřenou komunikaci, je tolerantní k ostatním a má jistou zodpovědnost vůči časové investici ostatních.
Kontaktujte mě rovnou na discordu: DrLizard#2803
Naposledy upravil(a) DrLizard dne 15. 2. 2021, 12:08, celkem upraveno 1 x.
Re: Hledám hráče na DrD2
Aktualizace: uvolnilo se jedno až dvě místa.
Naposledy upravil(a) DrLizard dne 15. 2. 2021, 12:08, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, měl bych zájem o podrobnější info. Zkusím navázat spojení přes Discord (pavlajz#8728) ... ale roky jsem to nepoužíval 

Stále jsou volná až dvě místa pro případné zájemce. Více informací mohu doplnit osobně na discordu.