Big Bang Theory ma v tretej sérii prestáva baviť - nemyslím si, že upadá, ale dialógy sú neuveriteľne predvídateľné. Keď to porovnám s IT Crowd, tak asi mám stále radšej britský humor.
Okrem toho som začal pozerať Monka (videl som asi 6 epizód), a dojem je nasledujúci: Veľmi sa mi páči, ako sa postupne jednotlivými prípadmi prekresľuje a vyvíja postava Monka, rovnako aj jeho minulosť. Nepáči sa mi typická črta TV detektívok - ukáže sa len to, čo je dôležité, a neukáže sa nič nedôležité vo vzťahu k ústrednej zápletke dielu. Vcelku príjemné prekvapenie.
Sledujem aj South Park, páčia sa mi diely, ktoré sú trocha politickejšieho charakteru - nie v zmysle americkej politiky, ale o globálnom otepľovaní, apokalypse, Mohamedovi a pod. Scenáristi majú neuveriteľný talent vsunúť do týchto podarených dielov hneď niekoľko bláznivých a funkčných metafor.
Videl som nedávno aj prvú sériu Father Ted - malo to svoje silné momenty ("Feck off!" otca Jacka napríklad

), inak príjemná britská oddychovka, a hlavne sa mi ráta, že sa niekto striafa do katolíckej cirkvi.
Zvažujem ešte, že začnem pozerať Only Fools and Horses - pozná niekto?