Nalezeny 3 výsledky hledání

od Jakula
10. 10. 2011, 14:55
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 220085

Re: Otázky k pravidlům

Já teď nevím jak je to napsané, ale pomocníka může hráč zjizvit jenom na poutu. Zjizvení v důsledku útoku bych řešil stejně jako u CP.
od Jakula
9. 10. 2011, 17:23
Fórum: Dračí doupě II
Téma: [Dotaz] Spolupráce postav
Odpovědi: 64
Zobrazení: 6906

Re: Spolupráce postav

Z meho pohledu je problem v posloupnosti tech akci. Co kdyz je situace takova ze pokud vodnik stahne postavu A do vody, postava B uz na ni nedoshne a zaroven to bude mit pro postavu A fatalni nasledky (misto vody si muzeme predstavit lavu, propast, atd.). Potom cely stret bude mit zcela zasadne odl...
od Jakula
8. 10. 2011, 22:08
Fórum: Dračí doupě II
Téma: [Dotaz] Spolupráce postav
Odpovědi: 64
Zobrazení: 6906

Re: Spolupráce postav

...Toto uspořádání může být výhodnější pro postavy... Proc by melo byt pro postavy vyhodnejsi nechat nejdriv jednoho stahnout do vody odkud ho potom bude druhy lovit, nez nenechat ho tam stahnout vubec? Byt je treba pravidlove vyhodnejsi co ty pises, fikcne to vubec vyhodne neni nehlede na to ze pr...

Přejít na rozšířené vyhledávání