Nalezeno 103 výsledků hledání

od Mac
30. 11. 2008, 16:41
Fórum: Vítejte na RPG Fóru!
Téma: Odrážecí plocha
Odpovědi: 593
Zobrazení: 55586

Nuze, par let jsem nic nenapsal, tak jeden post pro jistotu... :>;o)
od Mac
11. 8. 2007, 16:15
Fórum: Shadowrun
Téma: [Shadowrun] - Flešetové náboje
Odpovědi: 33
Zobrazení: 11923

jop vacsinou podla sr2 prave perto je to tak... neviem si predstavit naboj do pistole kde nedas ziaden iny... uz keby nic tak urcite by niekto zacal vyrabat takleto taboje ale s pevnou hlavickou... jednoznacne v zbrani nemoze byt ziadna mriezka ani nic podobne tudiz kludne tamad pejde aj plny naboj...
od Mac
7. 8. 2007, 21:15
Fórum: Shadowrun
Téma: [Shadowrun] - Flešetové náboje
Odpovědi: 33
Zobrazení: 11923

Flesety

Zbraně označené (f) nemohou používat klasickou munici. toto je podla mna blbost... f neznamena ze je to specialna zbran to mas ako keby si normalne do terajsej pistole mohol dat len jeden typ municie coz vobec nie je pravda... kazdy vyrobca vyraba taku municiu ma ine vlastnosti atd a predsa ju tam ...
od Mac
10. 5. 2006, 12:06
Fórum: Shadowrun
Téma: ShadowRun 4th Edition
Odpovědi: 175
Zobrazení: 39060

Cestina

Stale tu nekdo place po ceskych pravidlech, tak kouknete sem:
http://www.shadowrunrpg.com/wordpress/?p=119

Mimochodem, vite kdo je to Vaclav Prazak?
od Mac
23. 12. 2005, 19:22
Fórum: Shadowrun
Téma: Jak je to v pravidlech - co zbylo
Odpovědi: 401
Zobrazení: 44216

Nemužu příjt na to, proč je to podle tebe nesmysl :>:o/ , možná je háček v něčem jiném... Protoze neprima strelba se lisi od prime tim, ze principielne funguje jinak. Netrefujes se do konkretniho mista ale urciteho prostoru. Typicky se nevyuziva viditelnosti a naopak je treba resit rozptyl. Ale nij...
od Mac
22. 12. 2005, 12:05
Fórum: Shadowrun
Téma: Jak je to v pravidlech - co zbylo
Odpovědi: 401
Zobrazení: 44216

1) Nechá ohnivou kouli explodovat a vezme to koho vezme, na gm je jastli zmodifikuje poškození za bedny či keř.... Obrance je v krytu, tudiz musi dojit nizsi ujmy. 2) Caster tam chce vrhnout fireball. vyberesi místo před bednama, kde je ale tma, či prostě vyjde, že má na seslání +2, pak mu jako GM ...
od Mac
20. 12. 2005, 14:28
Fórum: Shadowrun
Téma: Jak je to v pravidlech - co zbylo
Odpovědi: 401
Zobrazení: 44216

Tak v magii fakt silny nejsem, ale mam za to, ze kdyz pouzijes prostorovou elementarni manipulaci, tak se ti nemuze modifikovat cilove cislo vizualnimi modifikatory (vzdyt se nesnazis trefit nikoho konkretniho). Pro obrance ma kryt smysl pouze ve vztahu k vyhodnoceni miry poskozeni, naopak neviditel...
od Mac
19. 12. 2005, 16:05
Fórum: Shadowrun
Téma: Svět a okolo
Odpovědi: 77
Zobrazení: 19817

A nebo se proste jen podiva do katalogu Aresu, ze...
od Mac
19. 12. 2005, 08:50
Fórum: Shadowrun
Téma: Skills ich pouztie a resenie....
Odpovědi: 88
Zobrazení: 22763

Co se tyce dvou stylu, dovolim si poznamenat, ze tyto pripady pravidla jasne urcuji, takze netreba zadnych kreaci (navic OIO pomerne presne specifikoval svuj dotaz). Dve zbrane v melee combatu se vyhodnocuji jako kombinovana zbran, coz neni zadne prekvapeni vzhledem k tomu jak se vyhodnocuje melee c...
od Mac
16. 12. 2005, 16:13
Fórum: Shadowrun
Téma: Skills ich pouztie a resenie....
Odpovědi: 88
Zobrazení: 22763

To je správně, primární boj mam 6 a offhand mam 6 - beru tedy 6+6* 1/2=9...pak mám ale v primární 6 bojový ohnisko a offhand 4 zbrojní ohnisko...ptám se na to, zda použiju v základu 9+6+4 a nebo 9+6 a ty kostky z offhand ruky, ze zbrojního ohnika nějak modifikuju.... Obavam se, ze takovy pripad v p...
od Mac
15. 12. 2005, 13:00
Fórum: Shadowrun
Téma: Skills ich pouztie a resenie....
Odpovědi: 88
Zobrazení: 22763

Jak tu řešíte ambidexteritu, řešim jednu věc. Tyka se boje s dvěma chladnejma zbraněma. Jedem pravidla dle MandM - primarní dovednost + 1/2 offhand dovednosti. Mám fyzádku s dvěma zbrojními ohnisky řekněme s hodnocením 6 v primární a hodnocením 4 v offhand. Myslíte, že mam do boje přidávat 10 koste...
od Mac
30. 11. 2005, 19:50
Fórum: Shadowrun
Téma: Jak je to v pravidlech - co zbylo
Odpovědi: 401
Zobrazení: 44216

OneIceOne píše:To jo, zajímalo mě spíše zda je to někdo ošetřeno v pravidlech, než sahnu k domacímu upřesnění
Chtel jsem tim naznacit, ze by ses mel zamerit na to, co je to vlastne zamek. Zadne home improvement...
od Mac
30. 11. 2005, 12:23
Fórum: Shadowrun
Téma: Jak je to v pravidlech - co zbylo
Odpovědi: 401
Zobrazení: 44216

Otázka zní jak je to s tím, když udržuji kouzlo pomocí udržovacího ohniska (zámku) a přitom chci seslat Exclusive limited spell...Můžu, nemužu?? V pravidlech jsem si nevšiml odpovědi na tuhle otázku... Na tohle nejsem zrovna expert, ale mam za to, ze mas-li to v zamcene v ohnisku, tak ho neudrzujes...
od Mac
20. 11. 2005, 13:07
Fórum: Shadowrun
Téma: Skills ich pouztie a resenie....
Odpovědi: 88
Zobrazení: 22763

Tuk-Enek píše:Rozdvojená osobnost je problém psychologický, zatímco ambidexterita je problém fyziologický a proto je-li někdo rozdvojená osobnost, pak jsou opět ambidexterní buď obě osobnosti, nebo žádná
Zda se, ze Mucho mluvi o biowareove uprave (z neoficialnich doplnku), nikoliv o schizofrenii...
od Mac
18. 11. 2005, 15:55
Fórum: Shadowrun
Téma: Skills ich pouztie a resenie....
Odpovědi: 88
Zobrazení: 22763

Re: pif

Ako riesite technicke dovednosti? mam tym na mysli ak by nahodne niekto chcel hrat chemika alebo vynalezcu... Fajn beriem ze skill oznacuje zrucnost v danom obore ale ak chcem vytvorit nieco nove? pr. postava sa snazi vytvorit "okuliare s prepojenim smartlingu a kamery" Da sa to vobec takto hrat? P...

Přejít na rozšířené vyhledávání