Nalezeno 154 výsledků hledání

od Petrish
4. 5. 2017, 09:46
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

pecka, díky za krásné shrnutí a objasnění vám všem.
od Petrish
3. 5. 2017, 10:15
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

takže řešení je přes jedy? lze tedy: - nechat srůst rty k sobě (vlivová jizva) - zarůst ušní bubínky - nechat odpadnout oční víčka - vypadat porost hlavy (vlasy) - nebo nechat vyrůst vředy po těle ?? mohl by mi tu někdo prosím rozepsat jak by vypadala platba (v surovinách), když bych chtěl aby to by...
od Petrish
3. 5. 2017, 07:16
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

trajdo, díky za reakci, úplně jsem zapomněl, že dané téma zůstalo "otevřené". a teď když to obrátím stejně jako když atomovou energii proměnili v bombu (tedy původně dobrá věc vedla ke zlé) ...tak a teď ten dotaz: mohu nechat nějak někomu přirůst třeba blány mezi prsty nebo další nohu za účelem něja...
od Petrish
6. 4. 2017, 08:47
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

BTW. kdo může nechat zmrznout? druid přes vodu a nebo i čaroděj přes vítr?
od Petrish
5. 4. 2017, 21:03
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

diky, odpovedel jsi na hodne...
jeste mi vyvstal jeden dotaz:
- pokud mam zlomenou nohu a medic me jizvu vyleci...odstrani tedy mechanickou jizvu i fikcni efekt, ktery dava nemoznost/narocnost?? a ve fikci zustane pouze osetrena noha, ktera uz mi ale nijak nevadi...je to tak?
od Petrish
5. 4. 2017, 11:04
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

Lektvary nejsou instantní lahvičkovníky, ala diablo, je to jen kousek vybavení, který zraněnému ušetří jeho vlastní zdroje a učiní nemožnou akci (přirůst useknutou ruku) možnou, případně levnější. ok, takže není žádná možnost během probíhajícího konfliktu hlásit léčící akci...prostě jako medic na b...
od Petrish
5. 4. 2017, 10:37
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

Zdravím, mám dva dotazy k ZS u alchymisty: 1) "Živá voda" ( Postava s touto vyhrazenou dovedností dokáže vyrobit lektvar, který člověku či zvířeti okamžitě zhojí jinak nevyléčitelnou tělesnou jizvu, například vypíchnuté oko, odťatou ruku a podobně. Jizva nemůže být starší než od poslední rovnodennos...
od Petrish
4. 3. 2017, 13:03
Fórum: Dračí doupě II
Téma: 2.-5. února 2017 - zimní chata Hůrky u Rokycan
Odpovědi: 7
Zobrazení: 402

Re: 2.-5. února 2017 - zimní chata Hůrky u Rokycan

tak to radeji nechte tam, kde to je ted...dal uz je to jen horsi :P

ale akce super a urcite zase nekdy dofrcime a snad i ve vice lidech ;)
od Petrish
3. 3. 2017, 10:10
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

Sarsaparillos: super, díky za luxusní rozebrání. a teď z5 ke štafetě: 1a) Stoprocentne si musim zaplatit dlouhodobou magii vetru (predpoklada se, ze ji umim). 1b) Predpokladam, ze manevry se plati podle te dovednosti, ktera je behem akce dulezitejsi. Predpokladam, ze dulezitejsi je ten serm, nez ta...
od Petrish
3. 3. 2017, 09:47
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

Sarsaparillos: též si to myslím ;) otázka: pokud by bojovník nahlásil akci "proti" meči "přestal mě zajímat meč, protože už jen létá a to mě nezajímá" (z cílem získat přehled po bojišti a tím si snížit ohrožení) tak si bude házet na zkoušku a bude to spadat pod zaříkávače "síla vůle" a nebo to je a...
od Petrish
3. 3. 2017, 09:35
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

No já bych tomu hlavně neříkal šermování. Dlouhodobá magie není inteligentní, takže s ní můžeš leda tak nechat meč poletovat ve vzduchu, ale určitě nebude sám od sebe provádět nějaké výpady a kryty. A pokud se ho chce nějaká postava zbavit, hodí si na zkoušku s bonusem za dovednost, kterou k tomu p...
od Petrish
3. 3. 2017, 09:14
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

Mec k nemu prileti zezadu a nepritel si s nim bude chvilku sermovat. Nechci ho ani tak trefit, spis chci, aby se ke me otocil zady a venoval se meci. a to by mě zajímalo: když by nastalo další kolo, kdy čaroděj by udělal akci naprosto nesouvisející s bojovníkem a bojovník by dál šermoval s mečem, k...
od Petrish
2. 3. 2017, 12:50
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

MarkyParky píše:
Petrish píše:není možnost jej zaplatit z rituálního předmětu?? (ať už je postavy B nebo dokonce postavy A)?
Tak úplně do podrobna:
....
super, díky moc.
od Petrish
2. 3. 2017, 12:32
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

Koukl jsem teď ještě do pravidel a měním svůj názor. Ten rituál by si měla udělat postava sama, maximálně bych asi povolil, aby jí s tím někdo trochu pomáhal (přispěl svými zdroji?). ok, já to beru, jen se ptám... všem děkuji za rychlé odpovědi...mě zase napadne něco mrtě komplikovaného a kombinují...
od Petrish
2. 3. 2017, 12:00
Fórum: Dračí doupě II
Téma: Otázky k pravidlům - původní verze
Odpovědi: 4293
Zobrazení: 86154

Re: Otázky k pravidlům

každopádně postava A je ovládaná magií mysli od postavy B, a A má udělat kouzlo u kterého má použít svůj rituální předmět...která postava rozhoduje o tom, že manévr "přesně", který postava A používá u kouzla, se bude platit za zdroj z rituálního předmětu postavy A?? Manévr přesně se bude platit z V...

Přejít na rozšířené vyhledávání