od York » 17. 6. 2014, 17:40
Přemýšlím nad přínosem těch komentářů. Čistě za sebe musím říct, že sem si musel Vraždu na zámku otevřít a pročíst, abych trochu tušil, co že to vlastně Alef komentuje. Což teda může být mou mizernou pamětí, ale na druhou stranu to je fakt kratičký text.
Teď mám v podstatě dvě možnosti: Vzít to jako nakopnutí, celý projekt znovuoživit, zrevidovat, dál na něm pracovat. Nebo holt s povzdechnutí poděkovat za komentář, který bez toho, abych do toho zase pronikl, vlastně ani pořádně neocením.
Vůbec bych se nedivil, kdyby drtivá většina soutěžících volila tu druhou možnost.
Na druhou stranu je tu dnešní Quentinův komentář k umístění Krvavé vily v One-page dungeon contestu:
Quentin na D20.cz píše:Soutěže na rpgf jsou lepčejší, protože se ty názory poroty i dozvíš. Takhle je to takové anonymní.
Ideálně by to chtělo komentáře, dokud je ještě hra v živé paměti. Ale to zas není v silách porotců (ani já jsem ty hry nepročetl všechny). Takže těžko radit...
Mimochodem, plánujete někdo na své hře z letošní kuchyně dál pracovat?
Přemýšlím nad přínosem těch komentářů. Čistě za sebe musím říct, že sem si musel Vraždu na zámku otevřít a pročíst, abych trochu tušil, co že to vlastně Alef komentuje. Což teda může být mou mizernou pamětí, ale na druhou stranu to je fakt kratičký text.
Teď mám v podstatě dvě možnosti: Vzít to jako nakopnutí, celý projekt znovuoživit, zrevidovat, dál na něm pracovat. Nebo holt s povzdechnutí poděkovat za komentář, který bez toho, abych do toho zase pronikl, vlastně ani pořádně neocením.
Vůbec bych se nedivil, kdyby drtivá většina soutěžících volila tu druhou možnost.
Na druhou stranu je tu dnešní Quentinův komentář k umístění Krvavé vily v One-page dungeon contestu:
[quote="Quentin na D20.cz"]Soutěže na rpgf jsou lepčejší, protože se ty názory poroty i dozvíš. Takhle je to takové anonymní.[/quote]
Ideálně by to chtělo komentáře, dokud je ještě hra v živé paměti. Ale to zas není v silách porotců (ani já jsem ty hry nepročetl všechny). Takže těžko radit...
Mimochodem, plánujete někdo na své hře z letošní kuchyně dál pracovat?