RPG Kuchyně 2010

Diskuzní sekce určená všem českým a slovenským hrám - jak těm, které vyšly v tisku, tak těm, které jsou dostupné zadarmo na internetu. Výjimka: Dračí doupě a Dračí doupě Plus mají samostatnou sekci.

Obrázek

Fanpic: http://rpgforum.cz/forum/download/file.php?id=159&t=1

Soutěžní hry posílejte na: soutez(zavináč)rpg.sk

Re: RPG Kuchyně 2010

Příspěvekod Insolitus » 3. 5. 2010, 10:59

Olééé
Děkujem za hodnocení všem porotcům
Obrázek
Sherwoodská společnost pro znovuzavedení pytláctví
RPG Kuchyně 2010 Astra non mentiuntur - Praze na dvoře císaře Rudolfa II., známého mecenáše všech umělců, alchymistů, mágů a šarlatánů, si podávají dveře vrahové se světci a lékaři s traviči. A nikdo na první pohled nepozná, kdo je kdo.

Příspěvekod onge » 3. 5. 2010, 11:16

Taaak...precteno (tedy hodnoceni k me hre, ne vsechno:) ) Az na par vyjimek musim dat porotcum v jejich vytkach za pravdu (tech par vyjimek asi rozeberu pozdeji v prislusne diskusi) a i tech par vyjimek kladu za vinu nedostatecne jasnemu podani. To je jedna z veci, na ktere clovek potrebuje pohled nekoho nezucastneneho.

Za vase komentare dekuji, vynasnazim se je nalezite zuzitkovat :)
"Fantazie, to není představovat si, co věci nejsou, ale udělat něco, co by mohly být." - Karel Čapek

Vydejte se Za hranice nevšedních dní...

Příspěvekod Peekay » 3. 5. 2010, 15:13

Ako tak citam slovne hodnotenia, myslim ze by urovni zborniku velmi pomohla aspon jedna runda korektur $D Co takto oslovit Drakkarovsku crew?

edit: also, asi neposobi uplne dobre ze brozura sa vola "postavy2010-vyhodnoceni.pdf"... este by si niekto mohol nahodou zacat (uplne nepravom, samozrejme!) mysliet, ze vznikla iba znasilnenim brozurky zo sutaze o najlepsiu postavu! $lol$
Obrázek

"He who loves practice without theory is like the sailor who boards ship without a rudder and compass and never knows where he may cast."
- Leonardo da Vinci

Příspěvekod Alatir » 21. 5. 2010, 21:35

K hodnocení, trefili jste se v podstatě ve všem a navíc jste mě i malinko překvapili. Totiž, že to co jsem jen tak nastřelil bude nakonec nejlíp hodnocené a to s čím jsem strávil hromadu času (a z různých důvodů nedokončil) dopadne nejhůř, jsem nečekal :~) Stejně tak, že to co jsem chtěl stvořit něco a to co jsem vytvořit nechtěl by podle vašich komentářů nakonec bylo lepší. Inu, evidentně v tom bylo cosi shnilého (samozřejmě ne v porotě). Ale to je tak, když chci vytvořit něco co už tu bylo (a navíc to někdo vymyslel mnohem líp) bez znalosti originálu, takže mám co jsem si zasloužil.
Doufám, že za rok budu při tvoření víc myslet a najdu si nějakou lepší múzu.

Takže páni porotci, díky za to, že jste věnovali čas mému dílku (které bylo v podstatě hrubý nástřel) a taky za rady a komentáře. V létě se na to znova podívám a třeba z toho něco vykřesám.

PS: Až si najdu čas, tak se některé věci pokusím dopsat a případně odpovědět na některé otázky v příslušné diskusi.
Vampire penguins? Zombie guinea pigs? We're done for.... done for.
-- STM

Příspěvekod Peekay » 23. 5. 2010, 19:12

Kludne sa potom podel s priebehom kresania, ak budem vediet rad poradim.
Obrázek

"He who loves practice without theory is like the sailor who boards ship without a rudder and compass and never knows where he may cast."
- Leonardo da Vinci

Předchozí

Zpět na České a slovenské hry