crowen píše:Budu sa dat kupit Pribehy v Brlohu? Rad by som si toto vydanie cez vianoce doma prelistoval pred kupou
Hchkrdtn píše:Btw, kde všude budou ke koupi kostky? Vzhledem k poštovnému, bych si je raději někde koupil osobně.

Goran píše:Prodavač v Plzeňské Valhalle se o Příbězích Impéria dozvěděl až ode mě. Slíbil, že Mytago kontaktuje, takže doufám, že mu vyjdete vstříc a že Příběhy budou k mání v kamenných obchodech i na západě Čech.
Ad projekt - máte něco svého rozpracovaného, nebo sháníte lidi s ambiciózními projekty hodnými vydání (klidně po nějakém dopracování)?
Goran píše:Už nějakou dobu uvažuju o dodělání a vydání [url]Chuti magie[/url], malé hříčce bez GMa o mázích, kteří kvůli závislosti na magii tropí hlouposti. Tenhle projekt má za sebou cca dva roky promýšlení a testování (pravda, většinu času dělám na něčem jiném a testování bylo zatím vždy za účasti autora). Mám v plánu to rozdělit na kostru systému (lite verze) a Harry Potter-like tématickou aplikaci s patřičným povídáním (pravidla včetně nějakých příkladů a návodů a materiály a náměty k prostředí); kdy a jestli vůbec to bude, záleží na mojí motivaci (šance na vydání by byla dobrá motivace).
Uvažoval jsem i o překladu do angličtiny, s nějakým rodilým mluvčím jako konzultantem bych to zvládnul.
Jerson píše:A jak vypadají Siluety teď je někde k vidění?
(Btw. když už jsi na drátě - lze ve vašem obchodě samostatně koupit barevné kostičky, které se používají třeba v Galaxy Truckerovi nebo Space Alertu? A pokud ne, daly by se někde sehnat?)
Uživatelé procházející tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků