Erric píše:EasyWay: Tak dej pak vedet, jak ten rodinný test dopadl![]()
Neboj. "test", který jsem provedl, by se dal nazvat spíš betatestem, neboť hra nám nedopadla přesně podle představ, především díky únavě hráčů a nedomyšlenosti děje (což byla moje chyba). Hra byla ze začátku trochu (ikdyž to je slabé slovo) spomalená. Hráči (otec, matka) se dohodli , že hodlají hrát "romanticko detektivní příběh", ve kterém by se objevovali koně. Tak po dlouhém přemítání jsme nakonec vytvořili postavy : Detektiv: Phil Marlowe (proutník, čestný, hrdý,nervózní,notorický), Rančerka : Suzy Wayneová (vůdčí typ - ředitelka, kráska, hysterická, nedůvěřivá, rodinný typ, láska ke koním). Příběh se točil okolo ukradeného závodního koně ..., který byl rančerce odcizen, z jejího ranče. Phil jakmile se o krádeži dozvěděl, chtěl za "každou" cenu koně získat nazpět.
Pozn.: Rozhodně jsem si nemohl stěžovat na nedostatek dialogů, které byly opravdu věrně zahrané (otec působil nějaký čas u divadla tak se nebylo čemu divit), nebo nedostatek rekvizit (klobouk (rančerka) falška kořalky (detektiv). Dialogů byl sice dostatek, zato nebyly kvalitní, co se obsahu týče. Snažil jsem se hlavně vysvětlit jak fungují konflikty ve hře. Což se mi s velkým usílím podařilo vysvětlit aspoň tátovi. (doufám, že to pochopil)

Dnes mě sestra přesvědčuje abych si s ní zahrál tak jsem na to zvědav.

Aby to stálo za to